D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (JUNE)

NAME OF TEACHER: Archana Tiwari (Co-Ordinator)

SUBJECT : Observation SECTION : PRE- PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4 (s)

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
					CBSE (COE Delhi)	
1	01.06.2021	04:00 pm to 05:15 pm	1 Hr 15 mnts	Anger Free School	Unpaid	Major Ranjit Rajesh
				Awareness program to school	CBSE (MHRD'S	Mr.Abhay Jare, Mr.Manoj
				teachers on Innovation	Innovation cell)(Ahuja, Mr Mohit Gambhir,
2	14.06.2021	12:00 n to 01:30 pm	1 1/2 Hr	Ambassador Training	Unpaid)	MrBiswajit Saha,Mr.Ajit Gopal
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling as pedagogy	CBSE (Unpaid)	Ms Dipta
				Understanding Gender and their	CBSE (COE Delhi	Mrs.Sanchita verma (Principal
4	16.06.2021	11:00 am to 12:00n	1 Hr	relationship .)Unpaid	Indian School Sohar Oman)
	TOTAL	NO. OF. HRS:	4 Hrs 45 mnt			

NAME OF TEACHER: Anita Madhav

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Understanding Gender And Their Relationship	CBSE(Unpaid	Sharbari Banerjee
2	16.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Pre School Teaching Methodology	CBSE(Unpaid	Mrs. Pallavi Sharma
3	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)	
4	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti
	TOTAL NO. OF. HRS:		4 Hrs 45 mnt			

STIR T	ECT:	SECTIO	N: PRE-PRIMA	PV NO (OF WERINARS ATT	ENDED : 4 [4 Hours]
оорј.		SECTION	TRE-TRIVIA	10.0	WEDINARS ATT	ENDED: 4[4 Hours]
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE- Unpaid	Smt.Lizarani Das
2	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Happy Teachers Creates Happy Classrooms.	CBSE- Unpaid	Ms Dipta
3	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE(Unpaid)	
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling as pedagogy	CBSE (Unpaid)	
		TOTAL NUMBER OF HOURS	4 hrs			
NAM]	E OF TEACHER:	: Sharmistha Panja				
SUBJ	ECT:	SECTION: PRE-P	RIMARY N	O. OF WEBINARS ATTENDED):	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)	
2	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti
3	17.06.2021	4:00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Pre school Methodology	CBSE (unpaid)	Geetika Ahuja
		TOTAL NUMBER OF HOURS	3 hrs			

NAME	NAME OF TEACHER: Sheetal Dhulekar							
SUBJE	ECT:	SECTION	N: PRE-PRIMA	.RY NO.	OF WEBINARS ATTE	ENDED:		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14.06.2021	12:00 noon to1:40pm	1 Hr 40 min	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)	Mr.Asit Gopal ,Mr.Abhay Jere		
2	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipta		
3	25.06.2021	2:30 pm to 3.30 pm	1 Hr	Addressing Socio Emotional needs of Students	CBSE (unpaid)			
4	28.06.2021	1:00 pm to 2.00 pm	1 Hr	Value Education And its Significance	CBSE (unpaid)	Ms.Mandvi Tripathi		
		TOTAL NUMBER OF HOURS	4 hrs 40 MIN					
NAME	OF TEACHER:	Smita Bhagat						
SUBJE	ECT:	SECTION	N: PRE-PRIMA	RY NO.	OF WEBINARS ATTE	ENDED : 2 (2 Hrs)		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)			
2	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
		TOTAL NUMBER OF HOURS	2 hrs					

NAMI	NAME OF TEACHER: Vinita Dudia							
SUBJI	ECT:	SECTION	N: PRE-PRIMA	NO.	OF WEBINARS ATT	ENDED :3		
G D	DAME OF							
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
NO.	WEDINAK	TIME OF WEDINAR	DURATION	TOFIC	CATEGORI	NAME OF SPEAKER		
1	09.06.2021	4:00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE (unpaid)	MS. Geeta Hiteshi		
2	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)			
2	14.00.2021	12.00 noon to1.00pm	1 nr	teachers	CBSE (unpaid)			
	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 11	Stowy telling og Dodogogy	CDCE (www.sid.)	Mc Dinti		
3	14.06.2021	TOTAL NUMBER OF	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
		HOURS	3 hrs					
NAMI	E OF TEACHER:	Anamika Banerjee						
SUBJI	ECT:	SECTION	N: PRE-PRIMA	ARY NO. OF WEBINARS A	TTENDED :3(3 HOU	RS)		
					Ì			
SR.	DATE OF							
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
	4406004	1000	4 **	Awareness program to school				
1	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	teachers	CBSE (unpaid)	Mr.Asit Gopal ,Mr.Abhay Jere		
2	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
	45.04.0004	4.00	4 77					
3 TOT	17.06.2021 AL NUMBER OF H	4:00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Pre school Methodology	CBSE (unpaid)	Geetika Ahuja		
101/	AL NOWIDER OF THE	OUNO	3 hrs					
NAMI	E OF TEACHER:	Subas Damodar						
SUBJI	ECT:	SECTION	N: PRE-PRIMA	ARY NO. OF WEBINA	RS ATTENDED:			

DATE OF					
WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
07.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE- Unpaid	Smt.Lizarani Das
			Happy Teachers Creates Happy		
09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Classrooms.	CBSE- Unpaid	Ms Dipta
			Awareness program to school		
14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	teachers	CBSE(Unpaid)	
14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling as pedagogy	CBSE (Unpaid)	
	TOTAL NUMBER OF	4 hrs			
	WEBINAR 07.06.2021 09.06.2021 14.06.2021	WEBINAR TIME OF WEBINAR 07.06.2021 11:00 am to 12:00 pm 09.06.2021 02:00 pm to 03:00 pm 14.06.2021 12:00 noon to1:00pm 14.06.2021 03:00 pm to 04:00 pm	WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION 07.06.2021 11:00 am to 12:00 pm 1 Hr 09.06.2021 02:00 pm to 03:00 pm 1 Hr 14.06.2021 12:00 noon to1:00pm 1 Hr 14.06.2021 03:00 pm to 04:00 pm 1 Hr TOTAL NUMBER OF 4 hrs	WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC 07.06.2021 11:00 am to 12:00 pm 1 Hr Story Telling in Classroom 09.06.2021 02:00 pm to 03:00 pm 1 Hr Classrooms. Awareness program to school 14.06.2021 12:00 noon to 1:00 pm 1 Hr teachers 14.06.2021 03:00 pm to 04:00 pm 1 Hr Story Telling as pedagogy TOTAL NUMBER OF 4 hrs	WEBINARTIME OF WEBINARDURATIONTOPICCATEGORY07.06.202111:00 am to 12:00 pm1 HrStory Telling in ClassroomCBSE- Unpaid09.06.202102:00 pm to 03:00 pm1 HrClassrooms.CBSE- Unpaid14.06.202112:00 noon to1:00pm1 HrteachersCBSE(Unpaid)14.06.202103:00 pm to 04:00 pm1 HrStory Telling as pedagogyCBSE (Unpaid)TOTAL NUMBER OF4 hrs

NAME OF TEACHER: Vineeta srivastava

	ECT: Hindi	SECTION: PRE-PRIMARY N			NO. OF WEBINARS ATTENDED :9	
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-06-2021	12:00pm to 1:00 pm	1 Hr	Working with learning disabilities	C.B.S.E (CoE NOIDA)	Jyoti Paul
2	05-06-2026	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR
3	05-06-2026	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	OTHERS	DR. VINOD CHAUHAN
4	08-06-2021	11.00 am to 12.00noon	1 Hr	हिंदी भाषा में लेखन और साहित्य	C.B.S.E (COE)	MEETA GUPTA
5	14-06-2021	12:00pm to 1:40 pm	1.40 Min	Awareness Program to school teachres on innovation	C.B.S.E (COE)	Suman Tomar
6	15-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA
7	18-06-2021	11.00 am to 12.00noon	1 Hr	Importance of Gratitude	C.B.S.E (COE - Prayagraj)	REKHA PACHAURI
8	22/06/2021-24/06/2	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
9	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
		TOTAL NUMBER OF HOURS	13 hr.45 min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (JUNE)

NAME OF TEACHER: Bharathi Rao

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3(3Hrs 25mnts)

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Stress Management		
1	08.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Technique(unpaid)	CBSE	Ms. Geeta Hiteshi
						Mr.Abhay Jare, Mr.Manoj
				Awareness Programme to School		Ahuja, Mr Mohit Gambhir,
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr	Teachers	CBSE	MrBiswajit Saha,Mr.Ajit Gopal
3	14.06.2021	03:00 am to 04:15pm	1 Hr	Story telling as a Pedegogy	CBSE	Ms Dipta
		TOTAL NUMBER OF				

HOURS

3 HRS

NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer

SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: (4 Hrs SUBJECT:

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	0= 0 < 0004	11.20	4			
1	07.06.2021	11.30 am to 12.30 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Mr Anurag Gupta
2	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Happy teacher creates Happy Classroom.	CBSE	Ms Laxmi Bati Das
3	12.06.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Whole School Approach on value education	CBSE,	Mr Digesh
4	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr	Awareness Programme to School Teachers	CBSE,	Mr.Abhay Jare, Mr.Manoj Ahuja, Mr Mohit Gambhir, MrBiswajit Saha,Mr.Ajit Gopal
,	I TOUVORURI	TOTAL NUMBER OF	4 HRS	T VMCATCA S	, C202,	and the second s

NAME	NAME OF TEACHER: Madhumita Bhattacharya							
	·							
SUBJE	ECT: SECTION	N: PRE-PRIMARY	NO. OF V	VEBINARS ATTENDED :3 (3hrs)				
SR.	DATE OF			TONG	CATEGORY	WANTE OF SPEAKER		
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)	COE Pune		
2	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
3	16.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Pre School Teaching Methodology	CBSE(Unpaid	Mrs. Pallavi Sharma		
	TOTAL NUMBER	OF HOURS	3 HRS					
NAME	OF TEACHER:	: Meena Sharma						
SU BJ	ECT: : SE	CTION: PRE-PRIMA	ARY NO. OF	WEBINARS ATTENDED: 3 (3hrs 30) mins)			
SR.	DATE OF							
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	09.06.2021	4:00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE (unpaid)	MS. Geeta Hiteshi		
2	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)	COE Pune		
3	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
TOTAL	NUMBER OF HO	OURS	3 HRS					
NAME	OF TEACHER:	: Nilima Patil						
SUBJE	ECT: SEC	TION: PRE-PRIMA	RY NO. OF	WEBINARS ATTENDED: 4 (4Hrs))			
SR.	DATE OF							
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	08.06.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Health Promoting School	CBSE(UNPAID)	Ms Priyanka Bhatkoti		
2	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE(UNPAID)	Ms Kirti Tondon		
3	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti		
4	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CRSE(IINDAID)	Dr. Abhay Jere, Pr. Sahstrabuddhe		
7	14.00.2021	TOTAL NUMBER OF	4 HRS	Awareness program to school teachers	CDSE(UNFAID)	Dansu abudune		

NAME	NAME OF TEACHER:Pranjali Mokashi								
SUBJI	ECT: TION:	PRE- PRIMARY	NO. OF W	EBINARS ATTENDED : 4(4 Hrs)					
a =									
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	08.06.2021	12:30 am to 01:30 pm	1 Hr	Health Promoting School	CBSE (UNPAID)	Ms Priyanka Bhatkoti			
2	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE(UNPAID)	Ms Kirti Tondon			
3	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti			
4	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE(UNPAID)	Dr. Abhay Jere, Pr. Sahstrabuddhe			
		TOTAL NUMBER OF HOURS	4 HRS						
NAME	NAME OF TEACHER: Vaishali Mahamunkar								
SUBJI	ECT: CTION	: PRE- PRIMARY	NO. OF	WEBINARS ATTENDED: 4 (4 Hrs	s)				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	14.06.2021	11:00 am to12:00pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE (unpaid)	Dr. Ritu Bajpai			
2	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	CBSE (unpaid)				
3	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE (unpaid)	MS.Dipti			
4	17.06.2021	4:00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Pre school Teaching Methodology	CBSE (unpaid)	Ms. Geetika Ahuja			
		TOTAL NUMBER OF HOURS	4 HRS						

NAME	NAME OF TEACHER: Priti Deshmukh								
SUBJE	SUBJECT: ALL SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4 (4 hrs)								
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
				STRESS MANAGEMENT	CBSE				
1	05.06.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	TECHNIQUES	(UNPAID)	MS.SUPARNA SINHA			
					CBSE				
2	08.06.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	STORY TELLING IN CLASSROOM	(UNPAID)	MR.ANURAG GUPTA			
					CBSE				
3	14.06.2021	12:00 noon to1:00pm	1 Hr	Awareness program to school teachers	(UNPAID)	MS.DIPTI			
4	14.06.2021	3:00 pm to 4.00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	UNPAID)	MS.GEETIKA AHUJA			
		TOTAL NUMBER OF HOURS	4 HRS						

NAME	NAME OF TEACHER: Archana Singh							
SUBJE	SUBJECT : Counselling / /Sr .Kg A,B SECTION :PRE- PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :							
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14.06.2021	00:03 pm to 04:19 pm	1 Hr	Story Telling as Pedagogy	Common	Dipti		
	TOTAL NUMBER OF HOURS 1 Hr							

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (JUNE)

NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA

SUBJECT: English, Evs, Maths, G.K. and M.E SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Effective communication skills	CBSE	G.K.Udgatta
2	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr		CBSE	Deepika Sharma
1	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr 30 Mins	Innovation Ambassador TrainingProgramme	CBSE	Mr.Abnay Jare, Mr.Manoj Ahuja, Mr Mohit Gambhir,
4	14.06.2021	3:00 pm to 04:20 pm	1 Hr 20 Mins	Story telling as Pedagogy	CBSE	Dr. Biswajit Saha
5	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India	Al For Youth Program
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
8	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
9	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
10	28.06.2022	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
	TOTAL MUMADI	ED OF HOUDO				

TOTAL NUMBER OF HOURS

12 HRS 50 MIN

NAME OF TEACHER: REGINA N.

SUBJECT: English, Maths, EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

	8 /			I		
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Teaching and Learning Styles	CBSE	Ms. Pooja Sehgal
1	09.00.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	reaching and Learning Styles	CBSE	Mr.Abnay Jare, Mr.Manoj Anuja,
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:30 pm	1 Hr 30 Mins	Innovation Ambassador Training Programme	CBSE	Mr Mohit Gambhir, MrBiswajit
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:20 pm	1 Hr 20 Mins	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh, Deeptha Vivekanand
4	21.06.2021	09:00 am to 10:00 am	1 Hr	The International Yoga Day	In House Training	Mr. Ajay Kumbhar
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	CBSE and Intel India	Al For Youth Program
6	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
7	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
8	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
9	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
10	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hr	Storytelling as a pedagogy - Units 1 TO 5	CBSE	
	TOTAL NUMBE	ER OF HOURS	17 HRS 50 MIN			

	E OF TEACHI					
SUBJ	ECT: Eng, E	VS, Maths, G.K & M.EC	TION: SECT	ION: PRIMARY NO. OF WEBINA	RS ATTENDED : 10	
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr 30 Mins	TrainingProgramme	CBSE	Mr.Abhay Jere
2	14.06.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3	15.06.2021	04.00 pm to 05.00 pm	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Hema Kalakoti
4	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar
5	22.06.2021	04.00 pm to 05.00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Hema Kalakoti
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India	
7	22.06.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
8	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
9	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
10	28.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra
	TOTAL NUMBI	ER OF HOURS	13 HRS			
	AME OF TEACHER: SUNEETA M.					
SUBJ	ECT :ENGLIS	H, MATHS, EVS SEC	CTION: PRIM	MARY NO. OF WEBINARS ATTE	NDED: 11	
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Managing Change Awarness rrogram to School Teachers on	COE - NOIDA	Dr. Jyoti Gupta
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:40 pm	1 Hr 40 Mins	Innovation Ambassador Training program	CBSE	Mr Mohit Gambhir, MrBiswajit
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:20 pm	1 Hr 20 Mins	Storytelling as a pedagogy -English	CBSE	Vivekanand
4	21.06.2021	09:00 am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	In House Training	Mr. Ajay Kumbhar
5	21.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Dr. Nityananda Singh
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	AISC	AI For Youth Program
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
10	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session Storytening as a pedagogy -English Units 1 10	In House Training	Ms. Shashi Mishra
11	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hrs	5	CBSE	
	TOTAL NUMBI	ER OF HOURS	19 HRS			

NAMI	NAME OF TEACHER: SAGARIKA M.							
SURI	ECT: English	Mathe FVS SECTIO	N: PRIMAF	RY NO. OF WEBINARS ATTEND	FD • 10			
SCD91	ECI: English	, wadis, E vs SECTIO	I KIMAT	THO. OF WEDINARS ATTEND	ED . 10	T		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	01.06.2021	10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Sunita Athl		
2	04.06.2021	10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills Innovation Ambassador	CBSE	Ms.Ranjana Bharadwaj		
3	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr 30 Mins	TrainingProgramme	CBSE	Mr.Abhay Jere		
4	14.06.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Dr. Biswajit Saha		
5	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar		
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India			
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
8	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
9	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
10	28.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
	TOTAL NUMBE		<mark>13 HRS 30 MIN</mark>					
	OF TEACHER		DDII () DV . N	O OF WEDNAND A TEEDVIDED 11				
SUBJE SR.	ECT :English, Ma	aths, EVS SECTION :	PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATTENDED : 11				
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	08.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Ms. Harpreet Kaur		
2	09.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Understanding multiple intelligence Innovation Ambassador	CBSE	Ms Geeta Hiteshi		
3	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr.30 Mins	TrainingProgramme	CBSE	Mr.Abhay Jere		
4	14.06.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Dr. Biswajit Saha		
5	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internactional Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar		
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India			
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
8	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
9	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
10	28.06.2022	04:30 am to 06:00 pm	2 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra		
11	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hrs	Storyteiling as a pedagogy -English Units 1 TO 5	CBSE			
	TOTAL NUMBE	ER OF HOURS	20 HRS 30 MIN					

	E OF TEACH	ER: MONIKA D.	NAME OF TEACHER: MONIKA D.							
SUBJ	ECT : English,	Maths, EVS SECT	TION: PRIM	ARY NO. OF WEBINARS ATTEND	ED:	_				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	05.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Adopting inclusive practices in classroom	CBSE	Dr. Nityananda Singh				
2	05.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Connecting and communicating with parents Innovation Ambassador	CBSE					
3	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr 30 Mins	TrainingProgramme	CBSE	Mr.Abhay Jere				
4	14.06.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Dr. Biswajit Saha				
5	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar				
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India					
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
8	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
9	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
10	28.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
TOTA	TOTAL NUMBER OF HOURS 13 HRS 30 MIN									
NAM	E OF TEACHE	ER: VIJAYA S.								
SUBJ	ECT: Eng, M	aths, EVS SECTION:	PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED	:09					
SR.										
	1									
NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
NO. 1	DATE OF WEBINAR 14.06.2021	TIME OF WEBINAR 03:00 pm to 04:00 pm	DURATION 1 Hr	TOPIC Story telling as Pedagogy	CATEGORY CBSE	Rituparna Ghosh				
	WEBINAR									
1	WEBINAR 14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand				
2	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm	1 Hr 1 Hr:30 Mins	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers	CBSE AICTE	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere				
1 2 3	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021 21.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm 09:00am to 10:00 am	1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers The International Yoga Day	CBSE AICTE D.A.V Public School, Thane	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere Mr. Ajay Kumbhar				
1 2 3 4	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021 21.06.2021 22.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm 09:00am to 10:00 am 04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr 1 Hr:30 Mins	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers The International Yoga Day Video making lessons	CBSE AICTE D.A.V Public School, Thane In-house	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere Mr. Ajay Kumbhar Ms. Shashi Mishra				
1 2 3 4 5	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021 21.06.2021 22.06.2021 23.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm 09:00am to 10:00 am 04:30 pm to 06:00 pm 04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr:30 Mins	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers The International Yoga Day Video making lessons Video making lessons	CBSE AICTE D.A.V Public School, Thane In-house In-house	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere Mr. Ajay Kumbhar Ms. Shashi Mishra Ms. Shashi Mishra				
1 2 3 4 5	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021 21.06.2021 22.06.2021 23.06.2021 24.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm 09:00am to 10:00 am 04:30 pm to 06:00 pm 04:30 pm to 06:00 pm 04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr:30 Mins	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers The International Yoga Day Video making lessons Video making lessons Joyful Mathematics	CBSE AICTE D.A.V Public School, Thane In-house In-house COE, CBSE Delhi East	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere Mr. Ajay Kumbhar Ms. Shashi Mishra Ms. Shashi Mishra Ms. Ishita Mukherjee				
1 2 3 4 5 6	WEBINAR 14.06.2021 14.06.2021 21.06.2021 22.06.2021 23.06.2021 24.06.2021 24.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm 12:00 pm to 01:30 pm 09:00am to 10:00 am 04:30 pm to 06:00 pm 04:30 pm to 06:00 pm 04:00 pm to 05:00 pm 05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr 1 Hr:30 Mins 1 Hr:30 Mins 1 Hr	Story telling as Pedagogy Awareness program to school teachers The International Yoga Day Video making lessons Video making lessons Joyful Mathematics Video making lessons	CBSE AICTE D.A.V Public School, Thane In-house In-house COE, CBSE Delhi East In-house	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand Mr.Abhay Jere Mr. Ajay Kumbhar Ms. Shashi Mishra Ms. Shashi Mishra Ms. Ishita Mukherjee Ms. Shashi Mishra				

NAM	NAME OF TEACHER: SUJATA BHOSLE									
SUBJ	SUBJECT: English, Evs, Maths, G.K. and M.E SECTION: PRIMARY .NO OF WEBINARS ATTENDED: 12									
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	02.06.2021	3:00 am to 4:00 pm	1 Hr	Digital learning and management	CBSE	Ms. Gurpreet Kaur				
2	04.06.2021	3:00 am to 4:00 pm	1 Hr	21 st century digital skills		Dr. Manisha Sharma				
3	11.06.2021	40:00 pm to 50:00 pm	1 Hr	Anger free school	CBSE COE CHENNAI	Mrs. Maheshwari Natarajan				
				BLOOM TAXANOMY AND ITS						
4	25.06.2021	40:00 pm to 50:00 pm	1 Hr	APPLICATION	CBSE COE NOIDA	Mrs.ANJANA. D				
5	14.06.2021	12:00 am to 01:30 pm	1 Hr.30 MINTS	Innovation Ambassador Programme		Mr.Abhay Jere				
6	14.06.2021	03:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Free Training Story telling Pedagogy	CBSE	Dr. SAHA				
7	21.06.2021	09:00am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	D.A.V Public School, Thane	Mr. Ajay Kumbhar				
8	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	CBSE and Intel India					
9	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
10	23.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
11	24.06.2021	04:30 am to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				
12	28.06.2022	04:30 am to 06:00 pm	2 Hr 30 Mins	Video Making session	D.A.V Public School, Thane	Ms. Shashi Mishra				

Total Hours

15 Hrs 30 Mins

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (JUNE)

NAME OF TEACHER: PADMAJA V.

SUBJECT: English, Maths. EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 9

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Awareness program to school		
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	teachers	AICTE	
		03:00 pm to 04:00 pm				Rituparna Ghosh
2	6.202130:06:20	10:00 pm to 3:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
4	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
5	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
6	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
				Adopting inclusive practices in		
7	05.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	the class	CBSE (COE)	Dr. Sandeepkumar Jain
					,	
8	08.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Story telling in classroom	CBSE (COE)	Dr. Anurag Gupta
				Orientation session for		
9	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	teachers	AISC	Al For Youth Program
	TOTAL NUME	BER OF HOURS				
			15 HRS 15 MIN			

NAME OF TEACHER: MANISHA K.

NAM	NAME OF TEACHER: MANISHA K.							
SUBJ	ECT : English	n, Maths. EVS, GK, ME		SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINA	ARS ATTENDED : 09		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	Awareness program to school teachers	AICTE			
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh Deeptha Vivekanand		
3	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra		
4	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra		
5	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra		
6	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons Child Psychology -	In-house	Ms. Shashi Mishra		
7	09.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Understanding Developmental Stages	CBSE (COE)	Ms. Gowri Prabha		
8	09.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Importance of Personal Hygiene & Nutrition	CBSE (COE)	Ms. Ira Vishwakarma		
9	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	AISC	Al For Youth Program		

TOTA	TOTAL NUMBER OF HOURS								
1017	AL NOMBER O	1 1100110	15 HRS 15 MIN						
			13 TIKS 13 WIN						
NAM	E OF TEACH	IER: MANISHA N.							
SUBJ	JECT: ENG	GLISH, MATHS, EVS	SECTIO	N: PRIMARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED: 12			
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Managing Change	COE - NOIDA	Dr. Jyoti Gupta			
_				Awarness Program to School		Mr.Abhay Jare, Mr.Manoj			
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:40 pm	1 Hr 40 Mins	Teachers on Innovation Storytelling as a pedagogy -	CBSE	Ahuja, Mr Mohit Gambhir, Rituparna Ghosh, Deeptha			
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:20 pm	1 Hr 20 Mins	English	CBSE	Vivekanand			
	14.00.2021	03.00 pm to 04.20 pm	1 III 20 WIIIS	English	CDSE	Vivekananu			
4	21.06.2021	09:00 am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	In House Training	Mr. Ajay Kumbhar			
├ -	21.00.2021	07.00 am to 10.00 am	1 111	Connecting and	In House Hammig	Wii. Ajay Kumbhai			
5	21.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Communicating with Parents	CBSE	Dr. Nityananda Singh			
	21.00.2021	03.00 pm to 04.00 pm	1 111	Orientation session for	CDSE	D1. Prityananua Singii			
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	teachers	AISC	AI For Youth Program			
-	22.00.2021	02.00 pm to 03.00 pm	1 111	teachers	AISC	Airoi Touthi Togram			
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra			
- '-	22.00.2021	04.30 pm to 00.00 pm	1 III 30 MIIIS	Video making session	In House Hanning	Wis. Shashi Wiishi a			
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra			
0	23.00.2021	04.30 pm to 00.00 pm	1 III 30 MIIIS	Video making session	In House Hanning	Wis. Shashi Wiishi a			
9	23.06.2021	06:00 pm to 08:00pm	2Hr	Phonics Workshop	Wow Phonic Workshop	Ms Rhea W			
"	23.00.2021	ոցույս իայ այուրդիա	2HI	I homes workshop	vvow i nome vvorksnop	IVIS KIICA VV			
10	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra			
	1	1	İ						
11	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra			
13	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hrs	Storytening as a pedagogy - English Units 1 TO 5	CBSE				
		1	o ms	English Units 1 10 3	CDSE				
TOTA	AL NUMBER O	F HOURS	21 HRS						
			211110						

NAME OF TEACHER: RADHIKA P.

SUBJECT:	ENGLISH, MATHS, EVS	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 12

SUBJ	ECT: ENC	GLISH, MATHS, EVS	SE	CTION: PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATT	ENDED: 12
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Managing Change	COE - NOIDA	Dr. Jyoti Gupta
<u> </u>	11.00.2021	00.00 pm to 04.00 pm	1 111	Awarness Program to School	OOL NOIDA	Mr.Abhay Jare, Mr.Manoj Ahuja, Mr
				Teachers on Innovation		Mohit Gambhir, MrBiswajit
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:40 pm	1 Hr 40 Mins	Ambassador Training program	CBSE	Saha,Mr.Ajit Gopal
				Storytelling as a pedagogy -		Rituparna Ghosh, Deeptha
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:20 pm	1 Hr 20 Mins	English	CBSE	Vivekanand
		толого рин из отнастрии			0-0-	
4	21.06.2021	09:00 am to 10:00 am	1 Hr	The Internaational Yoga Day	In House Training	Mr. Ajay Kumbhar
—	21.00.2021	ooloo am to loloo am			III TIOUGG TTUIIIIII	
5	21.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Dr. Nityananda Singh
5	21.06.2021	03.00 pm to 04.00 pm	1 111	with Farents	CB3E	Dr. Nityananda Singii
	00.00.0004	00.00 (- 00.00	4.115		4100	Al Fan Vaudh Brannan
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	AISC	Al For Youth Program
l _					l	L
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
9	23.06.2021	06:00 pm to 08:00pm	2Hr	Phonics Workshop	Wow Phonic Workshop	Ms Rhea W
10	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
11	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins	Video making session	In House Training	Ms. Shashi Mishra
				Storytelling as a pedagogy -		
12	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hrs	English Units 1 TO 5	CBSE	
		TOTAL NUMBER OF			•	
		HOURS	15 HRS 15 MIN			
			13 TIKO 13 MIN			

ı	NAME	OF	TEAC	THER:	GOPA	SENGUPTA
ı	TATATA				OOI A	

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRI	IMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED
---	--------------------------------

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	04:30 pm to			Teachers on Innovation		Ahuja, Mr Mohit Gambhir,
1	06:00 pm	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	Ambassador	AICTE	MrBiswajit Saha,
		03:00 pm to 04:00 pm				Rituparna Ghosh
2	14.06.2021	10:00 pm to 03:00 pm	6 Hrs	Story telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3	22.06.2021	04:30pm to 06:00 pm	1:15 Hrs	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
4	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hrs	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
5	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hrs	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
6	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hrs	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
		TOTAL NUMBER OF				
		HOURS	12 HRS 15 MIN			

NAME OF TEACHER: SANSKRITI K.

SUI	BJECT: Englis	sh, Maths, EVS, GK, ME	SEC	CTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	TENDED:
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.06.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE	Mahesh K
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	Awareness program to school teachers	AICTE	
3	16.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Addressing Challenges in Post Covid Schooling	CBSE	Ms Pooja Dixit
4	14.06.202130:0	03:00 pm to 04:00 pm 10:00 pm to 3:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh Deentha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	AISC	Al For Youth Program
7	23.06.2021	06:00 pm to 08:00pm	2Hr	Phonics Workshop	Wow Phonic Workshop	Ms Rhea W
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
10	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
11	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	6 Hrs	Storytelling as a pedagogy -	CBSE	
		TOTAL NUMBER OF	17 HRS 15 MIN			

NAM	NAME OF TEACHER: POORVA T.								
	SUBJECT : English, Evs, Maths, G.K , M.E SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :9								
SUBJ.	ECI : English	i,Evs,Mains, G.K ,M.E		SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS A	I TENDED :9			
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	teachers	AICTE				
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh Deeptha Vivekanand			
3	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
4	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
5	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
6	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
7	07.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Story telling in classroom	CBSE (COE)	Ms. Gowri Prabha			
8	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focusig on Compentancy based Education	CBSE (COE)	Ms. Ira Vishwakarma			
9	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session for teachers	SAISC	AI For Youth Program			
		TOTAL NUMBER OF	15 HRS 15 MIN						
NAM	E OF TEACH	ER: ARPITA G.							
SUBJ	ECT : Eng,M	aths,EVS,GK,ME	SECTIO	ON: PRIMARY	NO. OF WEBINAR	RS ATTENDED : 8			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	teachers	AICTE				
		03:00 pm to 04:00 pm				Rituparna Ghosh			
2	14.06.2021	10:00 pm to 3:00 pm	6 Hrs	Story telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand			
3	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
4	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
5	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
6	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra			
7	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Dr.Jyothi Gupta			
				Connecting and Communicating					
8	21.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	with Parents	CBSE	Mr. Nityanand Singh			
		TOTAL NUMBER OF	14 HRS						

	NAME OF TEACHER: GURPREET J.									
SUBJ	ECT : Eng,Ma	aths,EVS,GK,ME	I	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	TENDED: 4				
SK. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	Awareness program to school teachers	AICTE					
2	5.202130:06:20	03:00 pm to 04:00 pm 10:00 pm to 3:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Rituparna Ghosh Deeptha Vivekanand				
3	15.06.2021	3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and its Applications	CBSE	Maheshwari Natarajan				
4	21.06.2021	3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Deepa Bhatt				
TOTA	L NUMBER O	F HOURS	9 HRS 15 MIN							

NAME OF TEACHER: SWARNALATHA

SUBJ	ECT : ENGL	ISH, MATHS, EVS, ME,O	SK	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED: 9
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.2021	3:00 am to 4:00 pm	1 Hr	management	CBSE (COE)	Ms. Gurpreet Kaur
2	04.06.2021	3:00 am to 4:00 pm	1 Hr	21 st century digital skills	CBSE (COE)	Dr. Manisha Sharma
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	teachers	AICTE	AI for youth programme
4	30:39:41	10:00 pm to 3:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
8	21.06.2021	09.00 am to 10.00am	1Hr	The International yoga day	In-house	Mr. Ajay Khumbar
9	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-house	Ms. Shashi Mishra
		TOTAL NUMBER OF HOURS	15 HRS 15 MIN			

NAM	NAME OF TEACHER: VAISHALI N.								
SUBJ	SUBJECT : English, Maths, EVS, GK, ME SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 10								
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
				Environmental Education in					
1	09.06.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	practice	CBSE	Ms Dinisha Bhardwaj			
				Values Education and its					
2	10.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	significance	CBSE	Ms.Ekta Bhatia			
				Innovation Ambassador Training					
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1:15 Hr	program	AICTE	Mr. Abhay Jere			
		03:00 pm to 04:00 pm				Ms.Rituparna Ghosh			
4	6.202130:06:20	10:00 pm to 3:00 pm	6 Hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand			
5	21.06.2021	09:00 am to 10:00 am	1 Hr	The International Yoga Day	In House Training	Mr. Ajay Kumbhar			
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session for teachers	AISC	AI for Youth Program			
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-House Training	Ms. Shashi Mishra			
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-House Training	Ms. Shashi Mishra			
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-House Training	Ms. Shashi Mishra			
10	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1:15 Hr	Video making lessons	In-House Training	Ms. Shashi Mishra			
		TOTAL NUMBER OF HOURS	16 HRS 15 MIN						

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION

SHIVANI GOEL
SUBJECT: SECTION: PRIMARY - COORDINATOR NO. OF WEBINARS ATTENDED

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Dr. Biswajit Saha,
						Dr. Abhay Jere,
						Prof. Rajive Kumar,
						Dr. M.P. Poonia, Shri.
1						Asit Gopal,
						Shri. Manoj Ahuja,
						Prof. Anil D
		12.00 noon -		Awarness Program to School Teachers on		Sahasrabudhe,
	14.06.2021		2Hrs	Innovation Ambassador Training program	CBSE	Dr. Mohit Gambhir
2		3.00 pm - 4.00				
	14.06.2021		1Hr	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3		1.00 pm - 2.00			CBSE COE	
	19.06.2021		1Hr	Importance of Gratitude	ALLAHABAD	Mandvi Tripathi
4		10.00 am -				
	23.06.2021		1Hr	TCS Education Program	Other TCS CSR	Aayushi
5		3.00 pm - 4.00			CBSE COE	
	29.06.2021	pm	1Hr	Story Telling in Classroom	ALLAHABAD	Nisha Singh
						Ms. Deeptha
6		10.00 am -				Vivekanand & Ms.
	30.06.2021		5 Hrs	Story Telling As Pedagogy	CBSE Module	Rituparna Ghosh
		TOTAL	11 Hrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ENGLISH

NAME OF TEACHER: SIMMI KALSI

DATE OF	TIME OF				
WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 mins	Story Telling Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
17.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Pre School Teaching Methodology	Coe	Ms. Geetika Ahuja
30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Story Telling Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Ms.Rituparna Ghosh
	Total No.of Hrs	12 Hrs			
	14.06.2021 22.06.2021 23.06.2021 24.06.2021 17.06.2021	WEBINAR WEBINAR 14.06.2021 03:00 pm to 04:30 pm 22.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 23.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 24.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 17.06.2021 04:00 pm to 05:00 pm 30.06.2021 10:00 am to 03:00 pm Total No.of	WEBINAR WEBINAR DURATION 14.06.2021 03:00 pm to 04:30 pm to 06:00 pm 1 Hr 30 mins 22.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 1 Hr 30 min 23.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 1 Hr 30 min 24.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 1 Hr 30 min 17.06.2021 04:00 pm to 05:00 pm 1 Hr 30.06.2021 10:00 am to 03:00 pm 5 Hr Total No.of	WEBINAR DURATION TOPIC 14.06.2021 03:00 pm to 04:30 pm 1 Hr 30 mins Story Telling Pedagogy 22.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 06:00 pm 1 Hr 30 min 06:00 pm Video Editing Workshop 24.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 1 Hr 30 min 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 07:00 pm to 05:00 pm 07:00 pm 0	WEBINAR WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY 14.06.2021 03:00 pm to 04:30 pm to 04:30 pm to 06:00 pm 1 Hr 30 min Story Telling Pedagogy CBSE 22.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 06:00 pm 1 Hr 30 min Video Editing Workshop In House Training 24.06.2021 04:30 pm to 06:00 pm 06:00 pm 06:00 pm 1 Hr 30 min 06:00 pm

NAME OF TEACHER: ARCHANA SAWANT

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Role of Theatre & Drama in classroom	COE	Dr. Dinesh Sharma
2	14.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Story Telling inn Classroom	COE	Mr. Prashant
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
4	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
5	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
6	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
7	05.07.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Story Telling Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Ms.Rituparna Ghosh
		Total No.of Hrs	13 Hours			

NAME OF TEACHER: GUNJAN AZMANI

CD	DATE OF	TIME OF				
SR.	DATE OF	TIME OF	DUDATION	TORIO	OATEOORY	NAME OF OPERIOR
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Effective Communication Skills	COE Noida	Ms. Smita Mishra
2	05.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Salient Features of NEP 2020	COE Noida	Ms. Ranjana Bhardwaj
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
4	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
5	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
6	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
7	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
8	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Story Telling Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Ms.Rituparna Ghosh
		Total No.of Hrs	14 Hrs 30 Mins			

NAME OF TEACHER: NAMITA MARWAH

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Class	CBSE	Dr. Sandeep Jain
2	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Bloom's Texonomy and it's Application	CBSE	Ms Liza Roy Mallik
3	16.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Geeta Subramaniam
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	
6	14.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Programme to School Teachers on Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Anil Sahastrabhdhi Manoj Ahuja
		Total No.of Hrs	6 Hrs 30 mins			

NAME OF TEACHER: HARSHITA KANSRA

SR.	DATE OF	TIME OF	DUDATION	TODIO	CATEGORY	NAME OF ORFACER
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	02:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Role of theatre and drama in classroom	CBSE	Dr. Rajesh Kumar Chandel
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min.	Story telling as pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
3	19.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Working with Learning Disabilities	CBSE	Ms P N Parama Kalyani
4	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Story Telling Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of	15 Hrs 30			
		Hrs	mins			

NAME OF TEACHER: PURAVI VISHWAMITRA

00	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEDINAR		DUKATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Cyber Security and Ethics	CBSE	Ms Jalpa Shah
2	14.06.2021	03:00 am to 04:30 am	1 Hr 30Min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
3	16.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Ms Sangeeta Rekhi
4	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Neelima
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Story Telling Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of	15 Hrs 30			
		Hrs	mins			

NAME OF TEACHER: MAYA NAIR

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	02:00 pm to	1 Hr	Role of theatre and drama in		
1		3:00 pm	1 111	classroom	CBSE	Dr. Rajesh Kumar Chandel
2	14.06.2021	03:00 pm to	1 Hr 30 min.	Story telling as pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekananda
2	14.00.2021	04:30 pm				
3	15.06.2021	11:00 am to	1 Hr	Child Psychology - Understanding	CBSE	Geeta Hiteshi
3	13.06.2021	12:00 am	1 [1]	Development Stages	CBSE	
		Total No.of				
		Hrs	3 Hrs 30 mins			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION - HINDI

NAME OF TEACHER: POONAM RANSHOOR

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Gender and Relationship	COE	Dr. Dinesh Sharma
2	11.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Young Warrier Movement	CBSE	Dr. Biswajit Saha
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:30 pm	1 Hr 30 min	Awarness Program to School Teachers on Inovation Ambassador Training Programm	COE	Mr. Abhay Jere
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story telling as Pedogogy (English)	CBSE	Ms. Deeptha V
5	15.06.2021	12:00 pm to 01:30 pm	1 Hr 30 min	हिंदी शिक्षण की रणनीतियाँ	COE	Dr. Vinod
6	15.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	अध्ययन विधि में कहानी का प्रयोग	CBSE	Ms. Rituparna Ghosh
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
10	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
11	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	18 Hrs			

NAME OF TEACHER: SADHANA SHARMA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	1.Stress management	CBSE PRAYAGRAJ	MANDVI TRIPATHI
2	15.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3	15.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	3. Hindi Bhasha me lekhan tatha sahitya srijan	CBSEb Training Headquarters	Rakesh dubey
4	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1Hr 30min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
5	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
6	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	14 Hrs			

NAME OF TEACHER: ANITA CHOUBEY

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 pm to 1:15 pm	1Hr 15 mints	1.Awarness program to school	COE PUNE	Abhay jere
2	15.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand
3	15.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	3. Hindi Bhasha me lekhan tatha sahitya srijan	CBSEb Training Headquarters	Rakesh dubey
4	16.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	4. Story Telling in Class Room	COE Noida	Dr Priyanka Mehta
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	5.Al Student Community	CBSE	CBSE Intel Team
6	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
10	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of				
		Hrs	16Hr 15mints			

NAME OF TEACHER: RANJULATA RAI

SR.	DATE OF	TIME OF	DUDATION	TODIC	CATEGORY	NAME OF CREAKER
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	10:00 am to 11:15 am	1 Hr 15 min	Story Telling in Classroom	CoE Chennai	Rajeshwari
2	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focusing on Competency Based Education	CoE Chennai	Vamsheepriya Amar
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1 Hr 15 min	Awarness Promram to School Teacher on Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Abhay Jera Dr. Bishwajeet Saha
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:20 am	1 Hr 20 min	Story Telling as Pedagogy	CoE Chandigarh	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	11:00 am to 01:00 pm	2 Hrs	NEP Workshop	In House Training	Mrs. Poonam Ranshoor Mrs. Rakhi Khanvilkar Mrs. Shuchi Pathak
6	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Dhanshree Ayare
7	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Dhanshree Ayare
8	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Dhanshree Ayare
9	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Dhanshree Ayare
10	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand Rituparna Ghosh
		Total No.of				
		Hrs	17 Hrs 50 mins			

NAME OF TEACHER: VANDANA SINGH

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.06.2021	11:00 am to	1 Hr			
2		12:00 pm 11:am to		Content and Time Management	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
	11.06.2021	12:00pm	1hr	Stress management	CBSE	Dr. Mosam Sinha
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1 Hr 15 min	Awarness Promram to School Teacher on Innovation Ambassador Training Program	CoE Pune	Abhay Jera
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy (Eng)	CBSE	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of				
		Hrs	15 Hr 15 min			

NAME	NAME OF TEACHER: KANCHAN SHUKLA								
SUBJ	ECT: HINDI		SEC	TION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10				
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	02.06.2021	03:00 pm to	1 Hr	Values Education and its	CBSE Allahabad				
'	02.00.2021	04:00 pm	1 1 11	Significance	(Prayagraj)	Mrs Nisha Singh			
2	04.06.2021	11:00 am to	1 Hr						
	04.00.2021	12:00 pm	1 1 11	Content and Time Management	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha			
		12:00 pm to		Awarness Promram to School					
3	14.06.2021	01:15 pm	1 Hr 15 min	Teacher on Innovation					
				Ambassador Training Program	CoE Pune	Abhay Jera			
4	14.06.2021	03:00 pm to	1 Hr						
	11.00.2021	04:00 pm		Storytelling as Pedagogy (Eng)	CBSE	Deeptha Vivekanand			
5	22.06.2021	04:30 pm to	1 Hr 30 min						
		06:00 pm		Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare			
6	23.06.2021	04:30 pm to	1 Hr 30 min						
	2010012021	06:00 pm		Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare			
7	24.06.2021	04:30 pm to	1 Hr 30 min		l				
		06:00 pm		Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare			
8	28.06.2021	04:30 pm to	1 Hr 30 min		l				
		06:00 pm		Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare			
9	30.06.2021	10:00 am to	5 Hr	Teachers for the story telling					
		03:00 pm	-	module	CBSE	Deeptha Vivekanand			
		Total No.of							
		Hrs	15 Hr 15 min						

NAME OF TEACHER : ANITA VARMA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
2	11.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Stress Management Techniques	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1 Hr 15 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE Innovation Ambassador Training Program	CoE Pune	Abhay Jera
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy (Eng)	CBSE	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	15 Hr 15 min			

NAME OF TEACHER :SHASHI PRABHA CHAUDHARY

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
2	11.06.2021	11:am to 12:00pm	1hr	Stress management	CBSE	Dr. Mosam Sinha
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1 Hr 15 min	Awarness Promram to School Teacher on Innovation Ambassador Training Program	CoE Pune	Abhay Jera
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy (Eng)	CBSE	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	15 Hr 15 min			

NAME OF TEACHER: SUNEETA SINGH

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
2	11.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Stress Management Techniques	CBSE Allahabad	Dr. Mosam Sinha
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:15 pm	1 Hr 15 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE Innovation Ambassador Training Program	CoE Pune	Abhay Jera
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy (Eng)	CBSE	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
6	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
7	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	30.06.2021	10:00 am to 03:00 pm	5 Hr	Teachers for the story telling module	CBSE	Deeptha Vivekanand
		Total No.of				
		Hrs	15 Hr 15 min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION - MARATHI

NAME OF TEACHER: RAKHI KHANVILKAR

0.0	D 4 TE 0 E	TIME OF				
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Programme to School Teachers on Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Anil Sahastrabhdhi Manoj Ahuja
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Sandeep Jain, Deeptha Vivekand
3	15.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy (Hindi)	CBSE	Sandeep Jain, Ritupanna Ghosh
4	19.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practise , online session	CBSE	Ms.Suparna Sinha
5	21.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Gamification in learning	CBSE	Ms.Sapna Sankhla
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	CBSE Intel Team
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
		Total No.of				
		Hrs	10 Hrs			

NAME OF TEACHER: MANJIRI ABHYANKAR

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.06.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Effective communication skill	CBSE	G.K.Udgata
2	16.06.2021	03:00 am to 04:00 am	1 Hr	Storytelling in Classroom	CBSE	Ms.Rajeswari
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Programme to School Teachers on Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Anil Sahastrabhdhi Manoj Ahuja
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Sandeep Jain, Deeptha Vivekand
5	15.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr	Story Telling as Pedagogy (Hindi)	CBSE	Sandeep Jain, Ritupanna Ghosh
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
10	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
		Total No.of Hrs	12 Hrs			

NAME OF TEACHER: VAISHALI GADKARI

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Essential Components of Lesson Plan	CBSE	Sonu Nayyar
2	05.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Salient Features of National Education Policy 2020	CBSE	Smita Mishra
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Programme to School Teachers on Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Anil Sahastrabhdhi Manoj Ahuja
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Sandeep Jain, Deeptha Vivekand
5	15.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr	Story Telling as Pedagogy (Hindi)	CBSE	Sandeep Jain, Ritupanna Ghosh
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Artificial Intelligence	AISC	
7	22.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
8	23.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
9	24.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
	28.06.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms Dhanshree Ayare
		Total No.of Hrs	12 Hrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MATHS

NAME OF TEACHER: DEEPA NAMBIAR

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focussing on Competency Based Education	CBSE	Ms. Vamsheepriya Amar
2	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 mins	Awareness Program to school teachers on innovation ambassador training program	CBSE CoE- Pune	Mr. Anil Sahastrabhdhi Mr. Manoj Ahuja
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand Ms.Rituparna Ghosh
4	1506.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Dr. Revathy P.
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session on Al student community	CBSE	CBSE -Intel Team
		Total No.of Hrs	5 Hrs 45 mins			

NAME OF TEACHER: DEEPA GOPINATH

SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focussing on Competency Based Education	CBSE CoE- Chennai	Ms. Vamsheepriya Amar
2	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 mins	Awareness Program to school teachers on innovation ambassador training program	CBSE CoE- Pune	Mr. Anil Sahastrabhdhi Mr. Manoj Ahuja
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand
4	18.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Salient Features of NEP 2020	CBSE CoE- Chennai	Dr. Mahesh Kalakalakath
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session on AI student community	CBSE	CBSE -Intel Team
		Total No.of	5 Hrs 45			
		Hrs	mins			

NAME OF TEACHER: VARSHA MATE

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 mins	Awareness Program to school teachers on innovation ambassador training program	CBSE CoE- Pune	Mr. Anil Sahastrabhdhi Mr. Manoj Ahuja
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand
3	15.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE CoE- Chennai	Ms. Revathy Parameswaran
4	19.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Value Education and its significance	CBSE CoE- Chennai	Ms. Manjula A.
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session on Al student community	CBSE	CBSE -Intel Team
		Total No.of Hrs	5 Hrs 45 mins			

NAME OF TEACHER: SHUBHANGI PAWAR

SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Bloom's Taxononomy and It's Applications	CBSE	Ms. Stella Pauline
2	09.06.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Teaching and Learning Styles	CBSE	Ms. Pooja Sehgal
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 mins	Awareness Program to School Teachers on innovation	CBSE CoE- Pune	Mr. Anil Sahastrabhdhi Mr. Manoj Ahuja
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation Session on Al Student community	CBSE	CBSE Intel Team
6						
		Total No.of Hrs	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: ROMA GUPTA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Mrs. Harpreet Kaur
2	11.06.2021	11:00 am to 12 noon	1 Hr	Orientation Webinar on the Young Warrior Movement focusing on how this can be rolled out in schools and the role of teachers.	CBSE in collaboration with UNICEF	Ms. Dhuwarakha Sriram Dr. Biswajit Saha Ms. Ananya Pande
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 min	Awareness Program to school teachers on innovation ambassador training program	CBSE CoE- Pune	Mr. Anil Sahastrabhdhi Mr. Manoj Ahuja
4	16.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Mrs. Jyoti Arora

NAME OF TEACHER: ROMA GUPTA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4	16.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Mrs. Jyoti Arora
5	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand
6	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation session on AI student community	CBSE	CBSE -Intel Team
		Total No.of	6 Hrs 45			
		Hrs	Mins			

NAME	NAME OF TEACHER: MADHURI NANOSKAR									
SUBJ	IECT: MATHS		S	SECTION: PRIMARY	NO. OF V	VEBINARS ATTENDED : 5				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	06.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms. Reshma Ganesh				
2	11.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Ms. Anuradha				
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:30 pm	1 Hr 30 min	Awareness programme to school teachers on innovation	AICTE	Mr. Anil Sahastrabuddhe Mr. Manoj Ahuja				
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand Ms.Rituparna Ghosh				
5	22.06.2021	02:00 am to 03:00 am	1 Hr	Al Student Community	CBSE	Mr Akshay Chawla				
		Total No.of	0.11							
		Hrs	6 Hrs							

NAME OF TEACHER : LAXMI HEGDE
SUBJECT : MATHS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.06.2021	10:00 am to	1 Hr		CBSE COE-	
ı	00.00.2021	11:00 am	1 [1]	Importance of Gratitude	CHENNAI	Dr. Reshma Ganesh
2	13.06.2021	10:00 am to	1 Hr		CBSE COE-	
	13.00.2021	11:00 am	1 [1]	Content and Time Management	CHENNAI	Ms. Manjula A
		12:00 pm to		Awareness Programme to School		
3	14.06.2021	01:30 pm	1 Hr 30 min	Teachers on Innovation		Mr. Anil Sahastrabhdhi
		01.30 pm		Ambassador Training Program	AICTE	Mr. Manoj Ahuja
4	14.06.2021	03:00 pm to	1 Hr 30 min		CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
4	14.00.2021	04:30 pm	1 111 30 111111	Storytelling as Pedagogy		
5	22.06.2021	02:00 pm to	1 Hr			
5	22.00.2021	03:00 pm	1 [1]	Al student community	CBSE	Mr Akshay Chawla
		Total No.of				
		Hrs	6 Hrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SOCIAL SCIENCE

NAME OF TEACHER: MOUSHUMI DUBE

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its Application	CBSE	Ms Stella Pauline Punitha
2	18.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms Rekha Pachauri
3	05.06.2021	10:00 am to 12:30 am	2 Hr	The future of our Planet- Environment change and	Other	Prof. Dr.Sahni
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy		Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of				
		Hrs	5 Hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: ALMA SOANS

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.06.2021	00:00 am to 00:00 am	1 Hr	Joyful Learning	CBSE	Ms. Bini M
2	11.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Orientation Webinar on the Young Warrior Movement focusing on how this can be rolled out in schools and the role of teachers.	CBSE in collaboration with UNICEF	Ms. Dhuwarakha Sriram , Dr. Biswajit Saha and Ms. Ananya Pandey
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 min	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	4 hr 25 min			

NAME OF TEACHER: SARITA SINGH

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Gamification in Learning	CBSE	Mr.Rajesh Chandel
2	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 min	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms.Deeptha Vivekanand
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir
4	15.06.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Effective Communication-A necessary Life Skill	CBSE	Ms.Souvanika Pal
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 am	1 Hr	Orientation session for Teacher on "AI Student Community"	CBSE	CBSE -Intel Team
6	11.06.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Orientation Webinar on the Young Warrior Movement focusing on how this can be rolled out in schools and the role of teachers.	CBSE in collaboration with UNICEF	Ms. Dhuwarakha Sriram , Dr. Biswajit Saha and Ms. Ananya Pandey
		Total No.of Hrs	6 Hrs 25 min			

NAME OF TEACHER: AKSHATA PADALE

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Seema Jerath
2	16.06.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Understanding Gender and their Relationship	CBSE	Sanchita Vetma
3	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 min	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of			_	
		Hrs	4 Hrs 25 min			

NAME OF TEACHER: MEETA SHETTY

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms. Seema Jerath
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 min	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
4	15.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Setting Outcomes in Teaching- Learning	CBSE	Mr. Reneesh Matthew
		Total No.of Hrs	4Hrs.25mins			

NAME	NAME OF TEACHER : SUSHMA GOPAN									
SUBJ	ECT: SOCIAL	SCIENCE		SECTION: PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED :04				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	08.06.2021	04:00 am to 05:00 am	1 Hr	Gamification in Learning	CBSE	Ms.Deepti Sharma				
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir				
3	14.06.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 min	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh				
4	17.06.2021	04:00 am to 05:00 am	1 Hr	Addressing Challenges in Post Covid Schooling	CBSE	Ms. Karpagam Arasappan				
		Total No.of								
		Hrs	4 Hrs 25 min							

NAME OF TEACHER: PADMAVATI

00	DATE OF	TIME OF				
SR.	DATE OF	TIME OF	DUD 471011		0.4750000	
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	114 06 2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
2	14.06.2021	12:00 pm to 01:10 pm	1 Hr10 min	Awareness Webinar for Principals and teachers of CBSE affiliated schools about the various initiatives of CBSE and AICTE	CBSE	Dr. Biswajit Saha, Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Dr. M.P. Poonia, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja, Prof. Anil D Sahasrabudhe, Dr. Mohit Gambhir
3	I I D UD ZUZ I	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom.	CBSE	Ms.Hema Kalakoti
4	19.06.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Experiential Learning in Practice.	CBSE	Ms.Suparna Sinha
		Total No.of	4 hrs. 30			
		Hrs	mins			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SCIENCE

NAME OF TEACHER: NEETHA SWAROOP

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.06.2021	11:00 am to 12:00noon	1 Hr	Teaching and learning styles	CBSE	Ms. Poonam Sahgal
2	10.06.2021	11:00 am to 12:00noon	1 Hr	Understanding multiple intelligence	CBSE	Mr. Shankar Prasad Dutta
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovation Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 am	1 Hr	Orientation session for Teacher on "Al Student Community"	CBSE	CBSE -Intel Team
6	30.06.2021	10:00 am to 3:00 pm	5 Hr	Story telling as Pedagogy-Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No. of hours	10 hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: MADHUBALA IYER

SR.	DATE OF	TIME OF				
	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Ms. Asha Mishra
2	02.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Understanding Life Skill as 21st century skill	CBSE	Ms. SARIKA GAUR
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovation Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 am	1 Hr	Orientation session for Teacher on "AI Student Community"	CBSE	CBSE -Intel Team
6	30.06.2021	10:00 am to 3:00 pm	5 Hr	Story telling as Pedagogy-Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No. of				
		hours	10 hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: SWETA G

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		02:00 pm to				Ms Nevidita Nathani
1	19.06.2021	03:00 pm	1 Hr	Environmental Education in Practise.	CBSE	(PGT)
2	23.06.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in Science	CBSE	Dr Milagroas M
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovationn Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of Hrs	4hr 30 min			

NAME OF TEACHER: ASHA MENON

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovationn Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
2	14.06.2021	00:00 am to 00:00 am	1 Hr 30min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
3	20.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Developing Scientific Temperament	CBSE	Ms. M Rajeshwari
4	21.06.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Developing Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Ms. Karapagam Arasappan
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community	AISC	CBSE -Intel Team
6	30.06.2021	10:00 am to 3:00 pm	5 Hr	Story telling as Pedagogy-Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of Hrs	10 Hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: AJITHA NAIR

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Ms. Asha Mishra
2	03.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Ms. Usha CK Mani
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovation Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community	AISC	CBSE -Intel Team
6	30.06.2021	10:00 am to 3:00 pm	5 Hr	Story telling as Pedagogy-Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
		Total No.of Hrs	10 hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: DEEPA GUPTA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.06.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Teaching and Learning Styles	CBSE	Ms. Pooja Sehgal
2	17.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Addressing Challenges in Post Covid Schooling	CBSE	Ms. Karpagam Arasappan
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovationn Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community	CBSE	CBSE -Intel Team
		Total No.of Hrs	5 Hrs 30 Min			

NAM	NAME OF TEACHER: SHEFALI CHATTERJEE									
SUB	JECT: SCIEN	NCE		SECTION: PRIMARY	NO. OF WE	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	07.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focusing on Competency based Education	CBSE	Ms Vamshi Priya Amar				
2	11.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Dr. Jyothi Gupta				
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:00 pm	1 Hr	Awareness Program to School Teachers on the various initiatives(Innovationn Training Program)	AICTE	Mr. Biswajit Saha Mr. Rajiv Kumar Mr. Manoj Ahuja Mr. Anil Sahasrab				
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh				
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community	CBSE	CBSE -Intel Team				
6	30.06.2021	10:00 am to 3:00 pm	5 Hr	Story telling as Pedagogy-Modules	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand Ms. Rituparna Ghosh				
		Total No.of Hrs	10 Hrs 30 Min							

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MUSIC

NAME OF TEACHER: SUVIDYA PATOLE

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Life Skills	COE-Ajmer	Ms.Sarika Gaur
2	09.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	COE	Ms. Seema Jearth
3	14.06.2021	12:00 noon to 01:30 pm	1 Hr 30 min	Awareness Program to School Teachers on Innovation Ambassdor Training Program	CBSE	Mr.Anil Sahastrabhdhi, Mr.Manoj Ahuja
4	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Mr.Sandeep Jain, Ms.Deeptha Vivekand
5	15.06.2021	03:00 pm to 04:30 am	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy (Hindi)	CBSE	Mr.Sandeep Jain, Ms.Ritupanna Ghosh
6	22.06.2021	04.30 pm to 06.00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Shilpa Patil
7	23.06.2021	04.30 pm to 06.00 pm	1Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Shilpa Patil
8	24.06.2021	04.30 pm to 06.00 pm	1Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Shilpa Patil
9	28.06.2021	04.30 pm to 06.00 pm	1 Hr 30 min	Video Editing Workshop	In House Training	Ms. Shilpa Patil
		Total No.of Hrs	12 Hr 30 min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -PT /YOGA

NAME OF TEACHER: AJAY KUMBHAR

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 04.06.2021	01:00 pm to	1 Hr				
1	04.00.2021	02:00 pm	1 1 11	Cyber security and ethics	cbse	Navin Gupta
2	09.06.2021	01:00 pm to	1 Hr			
2	09.06.2021	02:00 pm	1 [11	Health promoting schools	cbse	Major Rajesh Ranjeet
		12:00 noon to		Awareness Program to School Teachers		Mr.Anil
3	14.06.2021		1 Hr 30 min	on Innovation Ambassdor Training	CBSE	Sahastrabhdhi,
		01:30 pm		Program		Mr.Manoj Ahuja
		Total No.of				
1		Hrs	3Hr 30 min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ART

NAME OF TEACHER: SANSKRUTI SHIRODKAR

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.06.2021	11:00 am to 12:15pm	1 Hr 15mins	Effective Communication Skills	CBSE	Dr. SwaroopDutta
2	14.06.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Innovation Ambassador Training Program	CBSE/ AICTE	Dignitaries from All fields
3	17.06.2021	11:00 am to12:noon	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Anila Jayachandran
4	18.06.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr 30 mins	Best Practices on Online Student Assesment	JIBS	Dr. Sanjeev P. Sahani
5	22.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Orientation of Teachers for Al	AISC	Dignitaries from various fields.
6	30.06.2021	03:00 pm to 4:15 pm	1hr 15 mins	Story Telling as Pedagogy	Deeptha Vivekanand	Deepthi Vivekanand
		Total No. of Hrs	8 hrs			

NAME OF TEACHER: ASMITA CHATTERJEE

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Padagogy	CBSE	Deepthi Vivekanand
2	16.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Working with learning disabilities	CBSE	Hema Kalakoti
3	25.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Addressing Challenges in Post Covid	CBSE	Swapna Nair
		Total No.of				
		Hrs	3Hr 30 min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -COMPUTER

NAME OF TEACHER: TEJASHREE KADAM

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practise	COE - Noida	Ms. Kanika Vig
2	03.06.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Practising Blended Learning	COE - Noida	Ms. Aditi Basu Roy
	14.06.21	12.00 Noon to 1.30 pm) Hrc	Awareness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program	Ministry of Education .	Abhay Jere
3	17.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community (AISC)	AISC	Akshay Chawla
4	30.06.2022	3:00 pm to 5:00pm	1 Hr	Story telling as a Padagogy- English	CBSE	Rituparna Ghosh, Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: SWATI CHAUDHARI

SUBJECT : COMPUTER SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 09

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		10.00 am -			CBSE Training	
I	05.06.2021	11.00 am	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	Headquarters	
2	03.06.2021	5.00 PM to	1 Hr	Cultivating Gratitude	CENTA	Ms. Ruchi Ghose
4		6.00 PM		-		
3		2:00pm to				
3	09.06.2021	3:00pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE Noida	
	14.06.2021	12noon to	1Hr 45min	Awarness Program to School Teachers on	COE PUNE-	
4		1:45pm		Innovation Ambassador Training program	MHRD Innovation	
					Cell	Abhay Jere
5	14.06.2022	3:00pm to	1 Hr 30 Min	Story telling as a Padagogy- English	CBSE	Rituparna Ghosh,
ວ		4:30pm				Deeptha Vivekanand
6	17.06.2021	5.00 PM to	1 Hr	Making Thinking Visible	CENTA	Ms.Meenakshi Narula
O		6.00 PM				
7	18.06.2021	4 PM to 5.30	1Hr 30min	Best Practices On Online Student	O.P. Jindal Global	Prof. (Dr.) Sanjeev P.
/		PM		Assessment During Covid'19	University	
8		4:00pm to		Salient Features of National Education		
0	18.06.21	5:00pm	1 Hr	Policy 2020 -FREE SESSION	CBSE -CHENNAI	Chennai- Dr Mahesh K
9	22.06.2021	2:00pm to	1 Hr		CBSE	
9		3:00pm		Al Student Community (AISC)		Akshay Chawla
		TOTAL NO.				
		OF HOURS	10Hrs 45Min			

NAME OF TEACHER: SHILPA PATIL

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.21	12.00 Noon to 1.30 pm		Awareness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program	Ministry of Education .	Abhay Jere
2	17.06.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Al Student Community (AISC)	AISC	Akshay Chawla
3	30.06.2022	3:00 pm to 5:00pm	1 Hr	Story telling as a Padagogy- English	CBSE	Rituparna Ghosh, Deeptha Vivekanand
		Total No.of Hrs	4 Hrs			

NAME OF TEACHER: SHASHI MISHRA

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.06.21	11.00 pm to 12.00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ashu John
2	09.06.21	04.00 pm to 05.00 pm	1 Hr	Digital Learning and Management	CBSE	Rajesh Kumar Chandel
3	14.06.21	12.00 Noon to 1.30 pm	1 Hr 30 min	Awareness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program	Ministry of Education .	Abhay Jere
4		03:00 pm to 04:30 pm	1 Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy - English	CBSE	Rituparna Ghosh, Deeptha Vivekanand
5	17.06.21	02.00 pm to 3.00 pm	1 Hr	Artifical Intelligence Students Community	AISC	Akshay Chawla
		Total No.of Hrs	6 Hrs			

UBJEC	T: English	SEC	TION : Seconda	ry NO. OF WEBINAI	RS ATTENDED : 13	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-06-2021	4.00 5.00 pm	1 hr	Setting Outcomes in Teaching - Learning	CBSE -CoE Chennai	Ms. Sudha Mani
2	14-06-2021	12 noon to 1.30 pm	1 hr 30 mts	Innovation Ambassador Training Programme	CBSE Ministry of Education (MHRD)	Dr.Abhay Jere, Prof.Rajive Kumar, Shri. Asit Gopal, Shr Manoj Ahuja
3	14-06-2021	3.00 PM to 4. 30 PM	1Hr 30 Min	Story Telling as a Pedagogy	CBSE CoE Chandigarh	Ms Deeptha Vivekanand
4	15-06-2021	4.00 - 5.00 pm	1 hr	Bloom's Taxonomy and it's application	CBSE CoE Chennai	Ms Maheswari Natarajan
5	18-06-2021	4.00 - 5.30 pm	1 hr 30 mts	Best Practices on Online Student Assessment During Covid 19	Others - JIBS	Prof. Dr. Sanjeev Sahni
6	22-06-2021	11.30 - 1.00 pm	1 hr 30 mts	NEP 2020	Inhouse Training	Ms Banumathi & Ms Gunjan Azm
7	22-06-2021	2.00 3.00 pm	1 hr	Orientation Programme for Teachers on 'AI Student Community	CBSE	
8	22-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
9	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	Empowering Digital Social Innovators of Tomorrow	Others - TCS	Ms Preeti Shinde, Ms Bhagy Lakshmi , Ms Krupa Makwai Ms Ankita Kulshreshtha
10	23-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
11	24-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
12	28-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
13	30-06-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy (Modules)	CBSE	
		TOTAL HRS.	21 Hrs.			

NAME O	F TEACHER : Ms. SAF	RITA SANGWAN				
SUBJEC	T : ENGLISH	SECTION	l : Secondary	NO. OF WEBINARS AT	TENDED : 06	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-06-2021	4:00pm to 5:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	C.B.S.E (CoE NOIDA)	Ms. Shikha Singh
2	07-06-2021	4:00pm to 5:00 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and its Application	C.B.S.E (CoE NOIDA)	Ms. Liza Roy Mallik
3	14-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr Rajive Kumar
4	14-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
5	22-06-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community	C.B.S.E & Intel India	
6		10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
7	22-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
8		4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
9	24-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
10	28-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms Neelima Dandekar
12			12 Hrs. 30 mins.			
NAME O	F TEACHER : PURNIM	IA SHARMA				
	T: ENGLISH		CTION : Seconda	nry NO. OF WEBINA	RS ATTENDED :	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02-06-2021	12:00 P.M-1:00 PM	1 hr	Essential Components of Lesson Plan	CBSE	Ruchi Sengar
2	11-06-2021	12:30 PM-1:15 PM	1.15 hr	Digital Library		
3	14-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr	Innovation Ambassador Training Program		
4	14-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy		
5	22-06-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community		
6		10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS		

NAME O	F TEACHER : Banuma	athi Kowshik				
SUBJECT: ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	3.06.2021	3.00 PM to 4. 30 PM	1Hr 30 Min	Practicing Blended Learning	COE NOIDA	Aditi Basu
2	10.06.2021	2.00 PM to 3. 30 PM	1Hr 30 Min	Effective Communication Skills	COE DELHI	G.K.UDGATA
3	14.06.2021	12 Noon-1.30 PM	1Hr 30 Min	Innovation Ambassador Program	CBSE Ministry of Education (MHRD)	Dr.Abhay Jere, Prof.Rajive Kumar, Shri. Asit Gopal, Shri. Manoj Ahuja
4	14.06.2021	3.00 PM to 4. 30 PM	1Hr 30 Min	Story Telling as a Pedagogy	COE Chandigarh	Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm 10 AM - 11AM	1Hr 30 Min	Video Making Ignite My Future (GOIT)	Inhouse Training TCS CSR (Others)	Neelima Dandekar Freeu Sninue, впадуа Laksnini , Krupa Makwana, Ankita Kulshreshtha
	23.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
8	24.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
9	28.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
10	30.06.2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 Hrs 18 Hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand & Rituparna Ghosh

SUBJEC	T : English	SEC	CTION: Secondary	NO. OF WEBINAR	RS ATTENDED : 13	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	4.00pm - 5.00p.m.	1 hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE COE NOIDA	Ms. Hema k
2	09.06.2021	11.00 pm, -12.00 p.m.	1 hr	Connecting and Communicating with Parents Awareness Program to School Teachers on	CBSE COE NOIDA	Ms Sheuli Ghosh
3	14.06.2021	12.00 pm - 1.45 pm	1 hr 45 mins	Innovative Ambassador Training Program	CBSE	Kumar, Mr Allein, Mr. Manoj Ahuja,
4	14.06.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins		Inhouse Training	Bhanumati K, Gunjan A
6	22.06.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 hr	Orientation Programmes for Teachers on AI Student Community	CBSE	
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
8	23.06.2021	10.00 am - 11.00 am	1 hr	TCS Ignite My Furture Program	TCS	Krupa Makwana & Preeti Shinde
9	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
10	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
11	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
12	29.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Launch of Book on Financial Literacy	CBSE	
13	30.06.2021	10.00 am - 3.00 pm	5 hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand & Rituparna Ghosh
			19 hrs 15 mins			

NAME O	F TEACHER : Mayuri	Mehrotra				
	T : English		: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTE	NDED :	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.06.2021	11.00am - 12.00p.m.	1 hr	Role of Theatre and Drama Classroom	CBSE COE NOIDA	Ms. Dr Rajesh Chandel
2	08.06.2021	3.00pm - 4.00p.m.	1 hr	Adopting Inclusive Practice in Classroom	Training Headquarters	Mr. Harmeet
3	14.06.2021	12.00 pm - 1.45 pm	1 hr 45 mins	Awareness Program to School Teachers on Innovative Ambassador Training Program	CBSE	Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja,
4	14.06.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Bhanumati K, Gunjan A
6	22.06.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 hr	Orientation Programmes for Teachers on 'Al Student Community	CBSE	
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
8	23.06.2021	10.00 am - 11.00 am	1 hr	TCS Ignite My Furture Program	TCS	Krupa Makwana & Preeti Shinde
9	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
10	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
11	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Neelima Dandekar
12	29.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Launch of Book on Financial Literacy	CBSE	
13	30.06.2021	10.00 am - 3.00 pm	5 hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand & Rituparna Ghosh
			19 hrs 15 mins			

NAME OF TEACHER: NIRMALA MANRAL

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-06-2021	12:00pm to 1:00 pm	1 Hr	Working with learning disabilities	C.B.S.E (CoE NOIDA)	Jyoti Paul
2	05-06-2021	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR
3	05-06-2021	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	CBSE - BHARAT SAHODAYA	DR. VINOD CHAUHAN
4	08-06-2021	11.00 am to 12.00nooi	1 Hr	हिंदी भाषा में लेखन और साहित्य	C.B.S.E (COE)	MEETA GUPTA
5	14-06-2021	12:00pm to 1:40 pm	1.40 Min	innovation	C.B.S.E (COE)	
6	15-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA
7	18-06-2021	11.00 am to 12.00nooi	1 Hr	Importance of Gratitude	C.B.S.E (COE - Prayagraj)	REKHA PACHAURI
8	22/06/2021-24/06/2021&	4:30pm to 6:00pm	6 hrs	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
9	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
10	28-06-2021	3:00pm to 4:00pm	1 Hr	Multiple Intelligence	C.B.S.E (COE - PATNA)	DR .PRAMOD KUMAR
11	30-06-2021	10.00Pm-3.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Ghosh
		Total hr =	21 hrs.15 min			

	NAME OF TEACHER : Vineeta Srivastava								
SUBJE	ECT: HINDI	SE	CTION: Second	dary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED : 10				
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	04-06-2021	12:00pm to 1:00 pm	1 Hr	Working with learning disabilities	C.B.S.E (CoE NOIDA)	Jyoti Paul			
2	05-06-2021	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR			
3	05-06-2021	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	OTHERS	DR. VINOD CHAUHAN			
4	08-06-2021	11.00 am to 12.00noor	1 Hr	हिंदी भाषा में लेखन और साहित्य	C.B.S.E (COE)	MEETA GUPTA			
5	14-06-2021	12:00pm to 1:40 pm	1.40 Min	Awareness Program to school teachres on innovation	C.B.S.E (COE)	Suman Tomar			
6	15-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA			
7	18-06-2021	11.00 am to 12.00noor	1 Hr	Importance of Gratitude	C.B.S.E (COE - Prayagraj)	REKHA PACHAURI			
8	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 Hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.			
10	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana			
9	28-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1.30Hr	Video Making & Editing	DAV Thane	DHANSHREE A.			
10	30-06-2021	10.00Pm-3.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Ghosh			
		Total hr =	20 hr.40 min						

NAME	NAME OF TEACHER : Sarita Chouhan							
SUBJE	CT: HINDI	SEC	CTION: Second	lary NO. OF WEBINARS	S ATTENDED : 8			
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	05-06-2021	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR		
2	05-06-2021	2:30pm to 3:50pm	1.20 Min	दृश्य, श्रव्य द्वारा अलकर शिक्षण म आभरुाच का विकास	IN HOUSE - DAV PATNA	Smt. Aarti Jha		
3	05-06-2021	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	CBSE Bharat Sahodaya	DR. VINOD CHAUHAN		
4	08-06-2021	11.00 am to 12.00noor	1 Hr	हिंदी भाषा में लेखन और साहित्य	C.B.S.E (COE)	MEETA GUPTA		
5	15-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA		
6	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.		
7	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana		
8	30-06-2021	10.00Pm-3.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Ghosh		
9		Total hr =	16 hr. 25 min					
	OF TEACHER : Anush							
	CT: HINDI		CTION: Second	1	-	1		
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	05-06-2021	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया दृश्य, श्रव्य द्वारा अलकर ाशक्षण म आभरुगच का	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR		
2	05-06-2021	2:30pm to 3:50pm	1.20 Min	विकास	IN HOUSE - DAV PATNA	Smt. Aarti Jha		
3	05-06-2021	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	CBSE Bharat Sahodaya	DR. VINOD CHAUHAN		
4	08-06-2021	11.00 am to 12.00noor	1 Hr	हिंदी भाषा में लेखन और साहित्य	C.B.S.E (COE)	MEETA GUPTA		
5	15-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA		
6	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.		
7	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana		
8	30-06-2021	10.00Pm-3.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Ghosh Ghosh		
9		Total hr =	16 hr. 25 min					

SUBJI	ECT: HINDI	SF	CTION: Second	dary NO. OF WEBINARS	S ATTENDED · 9	
			DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-06-2021	11:00am to 12:20pm	1.20 Min	शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR
2	05-06-2021	2:30pm to 3:50pm	1.20 Min	हिश्य, श्रव्य द्वारा अलकर शिक्षण में आभरुचि का विकास	IN HOUSE - DAV PATNA	Smt. Aarti Jha
3	05-06-2021	4:30pm to 5:30pm	1 Hr	हिंदी पाठ योजना	CBSE Bharat Sahodaya	DR. VINOD CHAUHAN
4	14-06-2021	11:30 to 12:30	1 Hr	Teaching Strategies in Hindi (Secondary Level)	C.B.S.E	
5	15-06-2021	3:00pm to 4:00pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	RITUPRANA
6	15-06-2021	4:00pm to 5:00pm	1 Hr	srijan	C.B.S.E	
7	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
8	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Deepta vivekananu, Kuuparna
9	30-06-2021	10.00Pm-3.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Ghosh
10		Total hr =	17 hr. 25 min			
	OF TEACHER : Jayshr		17 hr. 25 min			
IAME	OF TEACHER : Jayshr	ree Chakraborty	17 hr. 25 min	dary NO. OF WEBINARS	S ATTENDED : 6	
AME	·	ree Chakraborty		dary NO. OF WEBINARS	S ATTENDED : 6	
UBJI	ECT: HINDI	ee Chakraborty		dary NO. OF WEBINARS	S ATTENDED : 6 CATEGORY	NAME OF SPEAKER
UBJI	ECT: HINDI	ee Chakraborty	CTION : Second			NAME OF SPEAKER VINOD KUMAR
AME UBJI	DATE OF WEBINAR	SEO	CTION : Second	TOPIC	CATEGORY	
UBJI	DATE OF WEBINAR 05-06-2026	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm	DURATION 1.20 Min	TOPIC शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA	VINOD KUMAR
AME UBJI R. NC	DATE OF WEBINAR 05-06-2026 05-06-2021	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm 4:30pm to 5:30pm	DURATION 1.20 Min 1 Hr	торіс शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया हिंदी पाठ योजना	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA OTHERS	VINOD KUMAR DR. VINOD CHAUHAN
AME UBJI R. NC 1 2 3	DATE OF WEBINAR 05-06-2026 05-06-2026 15-06-2021 22/06/2021-24/06/2021	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm 4:30pm to 5:30pm 3:00pm to 4:15pm	DURATION 1.20 Min 1 Hr 1.15 hr	TOPIC शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया हिंदी पाठ योजना Storytelling as Pedagogy	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA OTHERS C.B.S.E	VINOD KUMAR DR. VINOD CHAUHAN RITUPRANA DHANSHREE A. Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi
AME UBJI 1 2 3 4	DATE OF WEBINAR 05-06-2026 05-06-2026 15-06-2021 22/06/2021-24/06/2021	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm 4:30pm to 5:30pm 3:00pm to 4:15pm 4:30pm to 6:00pm	DURATION 1.20 Min 1 Hr 1.15 hr 4.30 hr	TOPIC शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया हिंदी पाठ योजना Storytelling as Pedagogy Video Making	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA OTHERS C.B.S.E IN HOUSE	VINOD KUMAR DR. VINOD CHAUHAN RITUPRANA DHANSHREE A.
AME UBJI 1 2 3 4	DATE OF WEBINAR 05-06-2026 05-06-2021 22/06/2021-24/06/2021	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm 4:30pm to 5:30pm 3:00pm to 4:15pm 4:30pm to 6:00pm	DURATION 1.20 Min 1 Hr 1.15 hr 4.30 hr	TOPIC शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया हिंदी पाठ योजना Storytelling as Pedagogy Video Making TCS meeting go IT &IMFIS	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA OTHERS C.B.S.E IN HOUSE TCS WEBEX (OTHERS)	VINOD KUMAR DR. VINOD CHAUHAN RITUPRANA DHANSHREE A. Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Deepta vivekananu, Krupa na
1 2 3 4 5 6	DATE OF WEBINAR 05-06-2026 05-06-2021 22/06/2021-24/06/2021	TIME OF WEBINAR 11:00am to 12:20pm 4:30pm to 5:30pm 3:00pm to 4:15pm 4:30pm to 6:00pm 10.00 am to 11.00am 10.00Pm-3.00Pm	DURATION 1.20 Min 1 Hr 1.15 hr 4.30 hr 1 Hr	TOPIC शब्द निर्माण की कला और प्रक्रिया हिंदी पाठ योजना Storytelling as Pedagogy Video Making TCS meeting go IT &IMFIS	CATEGORY IN HOUSE - DAV PATNA OTHERS C.B.S.E IN HOUSE TCS WEBEX (OTHERS)	VINOD KUMAR DR. VINOD CHAUHAN RITUPRANA DHANSHREE A. Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Deepta vivekananu, Krupai na

NAME OF TEACHER : Chetana Gujar
SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021	3pm_4.15pm	1hr.15 m.	Story telling as pedagogy	cbse	Ms.Deeptha
2	17_06_2021	4pm_5pm	1hr.	Understanding multiple Intelligence	cbse	Ms.Gurpreetl kaur
3	22_6_21To24_6_21	4.30pm_6.00pm	4hrs.30m.	video making	in house	Ms.Dhanshree A.
4	23_6_21	10 am_11am	1hr	TCS meeting IT&IMFIS TCS webex	others	Ms.preeti, Ms.aayushi, Ms.Krupa
5						
6						
7			Total=7hrs.45m			
8						
9						

NAME	OF TEACHER : Pramod /	Arya				
SUBJE	CT: Sanskrit	SECTIO	N : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4	l	
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
2	30-06-2021	12:00pm to 3:00pm	3 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
						Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi
3	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
4	21-06-2021	10.00Am-10.40Am	40 minutes	Yoga Day Celebration	DAV Thane	Mr Ajay Kumbhar
5	21 00 2021	100001III 100101III		Toga Bay Coloniation		
6			†			
7						
8		Total= 9 hrs.10m				
9		10tal= 9 1115.10111				
			+			
10			1			+
NAME	OF TEACHER: JAY PRA	VACH DANDEV	<u> </u>			
	CT: Sanskrit		ON : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
30D3L	CI. Janskiit	JEOTIC	1 . Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED.	Ι	
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021	11.30 am - 12.30 pm	1 hr	Teaching Strategies in Hindi(Secondary Level)	CBSE	Mrs. Shikha Kaushik
		·				Mr. Mohit Gambir, Mr. Abhay Jere, Mr.
2	14-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Rajive Kumar
3	14-06-2021	3:00pm to 4:15pm	1.15 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
4	17-06-2021	2.00 pm - 3.00 pm	1 hr	Salient Features Of NEP-2020	CBSE	Mrs. Pallvi Joshi
5	18-06-2021	4.00 pm - 5.30 pm	1.30 hrs	est Practices On Online Student Assessment During Covid-	O.P. Jindal Global Unv.	Prof. Sanjiv Sahani
6	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
7	22/00/2021 21/00/2021	пеоры со отобры		, raco Maning	II (II O C D L	
8						
9		Total= 10 hrs				
10						
NAME	OF TEACHER : SANDHY	A SHINDE				
	CT: Sanskrit		N : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	02-06 -2021	3:00 pm - 4:00 pm	1 hr	values Education	C.B.S.E	Nisha singh
	09-06-2021 05-06-2021	4:00 pm- 5: 00 pm 02:00 pm - 3:00pm	1hr 1hr	connecting and communicating with parents Adopting Inclusive practices in classroom	C.B.S.E C.B.S.E	puja dikshit Dr. Bindu Sharma
-	22-6-21 to 24-06 -21	4:30 pm - 6:30 pm	4hr 30min	video making	in house	Ms. Dhanshree A.
	30-6-21	12:30 pm- 3:30 pm	3 hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
	21.06-2021	10:00 am- 10:40 am	40 min	Yoga Day Celebration	D,A,V, THANE	Mr Ajay Kumbhar
7	Z 1.0U-ZUZ I	10.00 am- 10.40 am	70 111111	10ga Day Ocicination	D, 1, V, 111/11/11	Will Agay Rambhai
8			+			
8			Total=11hrs.10r	n		
9						
		i		·	I .	

NAME	OF TEACHER: Shuchis	mita Pathak				
SUBJE	CT: Sanskrit	SECTIO	N : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	20	_
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	23-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms DHANSHREE A.
2	24-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms DHANSHREE A.
3	28-06-2021	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30 Min	Video Making	Inhouse Training	Ms DHANSHREE A.
4	30-06-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy (Modules)	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand, Ms. Rituparna Ghosh
5	21-06-2021	10.00Am-10.40Am	40 minutes	Yoga Day Celebration	DAV Thane	Mr Ajay Kumbhar
6	05-06-2021	10.00Am-10.45Am	45 minutes	Agnihotra and paryavarnam	DAV DELHI	Pro. Dr. Pramod Yogarthee
7	05-06-2021	11.00Am-12.20 pm	1Hr 20 Min	Sanskrit class	CBP DAV BIHAR	Mr. Swaminath Shukla
8	05-06-2021	2:30.pm- 3.50 pm	1Hr 20 Min	Bhasha samvardhanam cha bhasha kaushalam	CBP DAV BIHAR	Mr. Ramesh Kumar Mishra
9	05-06-2021	4.00Am-5.20 pm	1Hr 20 Min	chatranaam krite avbodhgamy swar sandhi	CBP DAV BIHAR	Dr. B.K.Chaube
10	06-06-2021	9.00Am-10.20Am	1Hr 20 Min	कक्षाओं में प्रभावशाली शिक्षण	CBP DAV BIHAR	Dr. B.K.Chaube
11	06-06-2021	11.00Am-12.20 pm	1Hr 20 Min	क्रीडामाध्यमेन व्याकरणशिक्षणम्	CBP DAV BIHAR	Dr. Sanjay Suman
12	06-06-2021	2:30.pm- 3.50 pm	1Hr 20 Min	कला एकीकरण द्वारा संस्कृत को रूचिकर बनाना	CBP DAV BIHAR	Mr. Swaminath Shukla
13	06-06-2021	4.00Am-5.20 pm	1Hr 20 Min	संस्कृते पद्यशिक्षणम्	CBP DAV BIHAR	Mr. vrijkishor ray
14	03-06-2021	11.00Am-12.00 pm	1 Hrs	Deliberating on ethics and Integrity	CBSE	Ms.
15	07-06-2021	2:00.pm- 3.00 pm	1 Hrs	Teaching Strategies in Hindi	CBSE	Ms. Shikha Kaushik
16	30-06-2021	12:30-13:30	1 Hrs	Connecting and communicating with Parents	CBSE	Dr. Vijay Laxmi, Freelancer
17	20-06-2021	7.00Am-9.30Am	2Hr 30 Min	Vishwa yog divas -बदलते परिदृश्य में योग द्वारा सर्वांगीण विकास	आयुष मंत्रालय एवं नवयोग सूर्योदय	Dr. vikram singh ,Ramesh Bhatt
18	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
19	06-06-2021	4.00Am-6.00 pm	2 Hr	Nada yoga & Naturopathy	Udaan Cultural and Social Movement	Dr. Navdeep Joshi
20	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Hindi & Sanskrit NEP Workshop	In-house	Ms Shuchismita P. & Ms Poonam R.
			30 Hr. 45 Min			

SUBJ	OF TEACHER: DIN ECT: MATHEMA		SECTION: Sec	ondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED : 10	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021	12.00Pm-1.45Pm	1.45Hrs	Innovation Ambassador Training Program	COE Pune	Dr Biswajeet Saha
2	14-06-2021	3.00Pm-4.20Pm	1.20Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Chandigarh	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
3	21-06-2021	10.00Am-10.40Am	40 minutes	Yoga Day Celebration	DAV Thane	Mr Ajay Kumbhar
4	22-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1.30Hr	Video Making & Editing	DAV Thane	Mrs Rupa.
5	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Maths Nep workshop	In-house	Ms Vartika & Ms Deepa
6	23-06-2021	10.00Am-11.00Am	1Hr	AI(machine learning)	TCS Webex	Krupa Makwana, Ms Preeti,Ms Aayushi
7	23-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1.30Hr	Video Making & Editing	DAV Thane	Mrs Rupa.
8	24-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1.30Hr	Video Making & Editing	DAV Thane	Mrs Rupa.
9	28-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1.30Hr	Video Making & Editing	DAV Thane	Mrs Rupa.
10	30-06-2021	10.00Pm-6.00Pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		Total =	17 Hrs 45 min			
	OF TEACHER: ANI ECT: MATHEMA		SECTION: Sec	condary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED : 10	
	DATE OF WEBINAR		DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021				C.B.S.E	
		15.000M to 4.15 DM	11.15 hr	ISTORY TEILING AS PEGAGOGY	IC.D.J.E	lMs. Deeptha Vivekanand
	14-06-2022	12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr 1.15 hr	Story telling as Pedagogy Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar
	14-06-2022 23-06-2021					Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive
3		12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms.
3	23-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am	1.15 hr 1 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS)	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
3 4 5	23-06-2021 22-06-2021 22-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am 11.00 am to 1.00 pm	1.15 hr 1 Hr 2 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS Maths Nep workshop Orientation Programmes for Teachers on	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS) In-house	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
3 4 5 6	23-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 22-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am 11.00 am to 1.00 pm 2:00 pm to 3:00 pm	1.15 hr 1 Hr 2 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS Maths Nep workshop Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS) In-house C.B.S.E & Intel India	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Ms Vartika & Ms Deepa
3 4 5 6	23-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 22-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am 11.00 am to 1.00 pm 2:00 pm to 3:00 pm 4.30 pm to 6.00pm	1.15 hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 1.5 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS Maths Nep workshop Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community Video making and EDITING	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS) In-house C.B.S.E & Intel India In-House	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Ms Vartika & Ms Deepa Mrs Rupa.
3 4 5 6 7 8	23-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 23-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am 11.00 am to 1.00 pm 2:00 pm to 3:00 pm 4.30 pm to 6.00pm	1.15 hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 1 Hr 1.5 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS Maths Nep workshop Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community Video making and EDITING Video making and EDITING	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS) In-house C.B.S.E & Intel India In-House In-House	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Ms Vartika & Ms Deepa Mrs Rupa. Mrs Rupa.
3 4 5 6 7 8	23-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 22-06-2021 23-06-2021 24-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm 10.00 am to 11.00am 11.00 am to 1.00 pm 2:00 pm to 3:00 pm 4.30 pm to 6.00pm 4.30 pm to 6.00pm	1.15 hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 1.5 Hr 1.5 Hr	Innovation Ambassador Training Program TCS meeting go IT &IMFIS Maths Nep workshop Orientation Programmes for Teachers on 'AI Student Community Video making and EDITING Video making and EDITING	C.B.S.E TCS WEBEX (OTHERS) In-house C.B.S.E & Intel India In-House In-House In-House	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Ms Vartika & Ms Deepa Mrs Rupa. Mrs Rupa. Mrs Rupa.

NAME OF TEACHER: Sapna Karkera

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-06-2021	5 pm to 6 pm	1Hr	Stress Management Techniques	COE - Prayagraj	Suparna Sinha
2	05-06-2021	10:30 a.m - 12:30 p.m	2 Hrs	World Environment Day	Others	Speakers
3	11-06-2021	11 a.m - 12 noon	1 Hr	Young Warrior Movement	CBSE	Ananya Pandey CBSE
4	14-06-2021	12.00Pm-1.45Pm	1Hr 45min	Innovation Ambassador Training Program	COE Pune	Dr Biswajeet Saha,Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar
5	14-06-2021	3.00Pm-4.20Pm	1Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	COE Chandigarh	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
6	15-06-2021	2 - 3 p.m	1Hr	Setting Outcomes in Teaching-Learning	COE - HQ	Reneesh Mathew
7	18-06-2021	4 p.m - 5:30 p.m	1:30 Hrs	Assessment During Covid'19	Others	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni, JIBS
8	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Maths Nep workshop	In-house	Ms Vartika & Ms Deepa G
9	22-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Open Shot Video Editor - Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa. V
10	23-06-2021	10.00Am-11.00Am	1Hr	Community'	C.B.S.E & Intel India	Intel Team
11	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS go IT & IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
12	23-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Open Shot Video Editor - Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa. V
13	24-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Open Shot Video Editor - Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa. V
14	28-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Open Shot Video Editor - Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa. V
15	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh

24.45 hours

NAME OF TEACHER: SIRISHA MEDURI

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 13

R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-06-2021	11 a.m - 12 noon	1 Hr	Adopting inclusive practices in classroom	COE - HQ	Dr. Sandeep Kumar Jain COE HQ
2	05-06-2021	10:30 a.m - 12:30 p.m	2 Hrs	World Environment Day	Others	O.P. Jindal Global University, Multiple Speakers
3	09-06-2021	11 a.m - 12 noon	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE - HQ	Ms. Geeta Hiteshi COE HQ
4	11-06-2021	11 a.m - 12 noon	1 Hr	Young Warrior Movement	CBSE	Ananya Pandey CBSE
5	14-06-2021	3 p.m - 4 p.m	1 Hr	Story telling as pedagogy (3 - 4 p.m)	CBSE	Deepatha Vivekanand, Rituparna Gosh CBSE
6	18-06-2021	4 p.m - 5:30 p.m	1:30 Hrs	Best Practices On Online Student Assessment During Covid'19	Others	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni, JIBS
7	22-06-2021	11 a.m - 1 p.m	2 Hr	Maths NEP Workshop	In-House	Ms. Vartika & Ms. Deepa
8	22-06-2021	2 - 3 p.m	1 Hr	AI Student Ccommunity	CBSE & Others	Intel Team
9	23-06-2020	10 a.m - 11 a.m	1 Hr	GO IT	Others	Ms. Preeti Sninde,Ms. Aayusni Jaunari,Ms. Krupa Makwana(TCS Team)
10	22-06-2021	4:30 p.m - 6 p.m	1:30 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
11	23-06-2021	4:30 p.m - 6 p.m	1:30 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
12	24-06-2021	4:30 p.m - 6 p.m	1:30 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
13	28-06-2021	4:30 p.m - 6 p.m	1:30 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
14	30-06-2021	10 a.m - 3 p.m	5 Hrs	Story telling as pedagogy	COE - Pune	Deepatha Vivekanand, Rituparna Gosh CBSE
		TOTAL	22.5 Hrs			

	ME OF TEACHER: RESHMI R NAIR BJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:								
R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	14-06-2021	12.00Pm-1.15Pm	1Hr 15min	Innovation Ambassador Training Program	COE Pune	Kumar			
2	14-06-2021	3.00Pm-4.20Pm	1Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	COE Chandigarh	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			
3	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Maths NEP Workshop	In-house	Ms Vartika & Ms Deepa G			
4	22-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa.			
5	23-06-2021	10.00Am-11.00Am	1Hr	Community'	C.B.S.E & Intel India				
6	23-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa.			
7	24-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa.			
8	28-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	DAV Thane	Mrs Rupa.			
9	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			
10	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Krupa Makwana			

TOTAL

17.45 hours

SUBJ	ECT: MATHEMA	TICS	SECTION: S	Secondary NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED :	
R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-06-2021	4PM - 5 PM	1Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Ms. Harpreet Kaur
2	10-06-2021	4PM - 5 PM	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Dr. Dakshini Kanna
3	14-06-2021	12PM - 1:30PM	1.5 Hr	Awareness Program For School Teachers on Ambassador Training Program	CBCE+AICTE	Multiple Speakers
4	14-06-2021	3PM - 4:30PM	1.5 Hr	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deepatha Vivekanand, Rituparna Gosh CBSE
5	17-06-2021	5PM - 6:30PM	1.5 Hr	Making Thinking Possible	CENTA	Ms. Meenakshi Narula
6	18-06-2021	4PM - 5:30 PM	1.5 Hr	Best Practices on Online Student Assessment	JIBS	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni, JIBS
7	23-06-2021	4:30 PM - 6 PM	1.5 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
8	22-06-2021	11 PM - 1 PM	2 Hr	Maths NEP Workshop	In-House	Ms. Vartika & Ms. Deepa
9	23-06-2021	10 AM - 11 AM	1 Hr	GO IT	TCS	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana(TCS Team)
10	23-06-2021	4:30 PM - 6 PM	1.5 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
11	24-06-2021	4:30 PM - 6 PM	1.5 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
12	28-06-2021	4:30 PM - 6 PM	1.5 Hrs	Open Shot Video Editor - Video Making	In-House	Ms. Rupa V
13	30-06-2021	10 PM - 3 PM	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE - Pune	Deepatha Vivekanand, Rituparna Gosh CBSE
		Total	21 Hrs			

	NAME OF TEACHER: RENA LEWIS SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:								
OBSECT: MATTEMATICS			SECTION: Sec	NO. OF WEBINAR	ATTENDED.				
R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	07-06-2021	4.00 PM - 5.00 PM	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its applications	COE - Noida	Ms. Liza Roy Mallik			
2	11-06-2021	2.00 PM - 3.00 PM	1 Hr	Promoting mental health	Training Headquarters	Mr. Anurag Gupta			
3	14-06-2021	12.00Pm-1.45Pm	1Hr 45min	Innovation Ambassador Training Program	COE Pune	Kumar			
4	14-06-2021	3.00Pm-4.20Pm	1Hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	COE Chandigarh	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			
5	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hrs	Maths NEP Workshop	In-house	Ms Vartika & Ms Deepa G			
6	22-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
7	23-06-2021	10.00Am-11.00Am	1Hr	Community'	C.B.S.E	Intel India			
8	23-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
9	24-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
10	28-06-2021	4.30Pm-6.00Pm	1Hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
11	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			

Total	19.15 hrs

NAM	NAME OF TEACHER: Meghana Patil								
SUB	JECT: MATHEMA	TICS	SECTION: Se	SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:					
R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	14-06-2021	12.00Pm-1.45Pm	1hr 45min	Innovation Ambassador Training Program	COE Pune	Rajive Kumar			
2	14-06-2021	3.00Pm-4.20Pm	1hr 30 min	Story Telling as Pedagogy	COE Chandigarh	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			
3	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 hr	Maths NEP Workshop	In-house	Ms Vartika & Ms Deepa G			
4	22-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
5	23-06-2021	10.00 am-11.00 am	1hr	Community'	C.B.S.E	Intel India			
6	23-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
7	24-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
8	28-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.			
9	29-06-2021	11.00 am - 12 noon	1 hr	Launch of Book on Financial literacy	C.B.S.E	Dr.Biswajit Saha			
10	30-06-2021	10.00 am to 3.00 pm	5 hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh			

NAME OF TEACHER: Neha Sammanwar

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.
2	23-06-2021	10.00 am-11.00 am	1hr	Community'	C.B.S.E	Intel India
3	23-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.
4	24-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.
5	28-06-2021	4.30 pm-6.00 pm	1hr 30 min	Video Making	In-House	Mrs Rupa.
6	30-06-2021	10.00 am to 3.00 pm	5 hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
7		Total	12hrs			

NAME OF TEACHER: B. Sharada

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

R. N	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						AICTE(IVIT.Abay Jere, IVIT. IVIONIT Gambnir,
1	14-06-2022	12.00 pm to 1.15 pm	1hr 15min	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Mr.Rajive Kumar, Mr. Manoj Ahuja)
2	16-06-2022	4:00 pm to 5:00 pm	1 hr	Understanding Multiple intelligence	C.B.S.E	Mrs Geeta Subramaniam
3	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 hr	Maths NEP workshop	In-house	Ms. Vartika G & Ms. Deepa Gopinath
4	22-06-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 hr	'AI Student Community	C.B.S.E & Intel India	
5	22-06-2021	4:30 pm to 6.00pm	1hr 30 Min	Video making and EDITING	In-House	Ms.Rupa Venkatraman
6	23-06-2021	10:00 am to 11.00am	1 hr	goIT & IMFIS	TCS	M
7	23-06-2021	4:30 pm to 6.00pm	1hr 30 min	Video making and EDITING	In-House	Ms.Rupa Venkatraman
8	24-06-2021	4:30 pm to 6.00pm	1hr 30 min	Video making and EDITING	In-House	Ms.Rupa Venkatraman
9	28-06-2021	4:30 pm to 6.00pm	1hr 30 min	Video making and EDITING	In-House	Ms.Rupa Venkatraman
10	28-06-2021	1:00 pm to 2:00 pm	1hr	Values Education and its Significance	C.B.S.E	Ms.Mandvi Tripathi
11		Total Hours Attended	13 hrs 15 mins			

NAME OF TEACHER : Ms. Jyoti Patil SUBJECT : SCIENCE **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

SR. NO.	. DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11-6-2021	12.15 pm to 1 .30pm	1.15 Hr	21 st century skills	C.B.S.E	Mr. P.S Kalra
2	11-6-2021	11.00 am to 12.00pm	1.15 Hr	Role of teachers in enabling Young Warriors	C.B.S.E	Ms. Ananya Pandey
3	30-06-2021	3.00pm to 4.00 pm	5 hr	Story telling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
						Mr. Mohit Gambir, Mr. Abhay Jere, Mr.
4	14-06-2022	12.00 pm to 1.15 pm	1.15 hr	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Rajive Kumar
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
5	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari, Ms. Krupa Makwana
6	28-06-2021	3.00 pm to 4.15 pm	1.15 hr	Understanding Multiple Intelligence	C.B.S.E	Dr. Pramod Kumar
7	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Science Nep workshop	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
8	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
9	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
10	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
11	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
12	14.06.2021	3:00pm to 4: 00 pm	1 Hr	Story Telling As Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
		TOTAL	20 hrs			

NAME OF TEACHER : BINITA MAHATO SUBJECT : SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11-6-2021	11.00 am to 12.00pm	5 hr	Story telling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
2	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
3	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Science Nep workshop	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
4	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
5	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
6	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
7	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
				Teaching strategies for students with intellectual		
8	4-6-2021	11.30 am to 12.30pm	1 Hr	disabilities	CBSE	Ms Hema
10		total	15hr			

NAME OF TEACHER: DEEPA NAIR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 14

R. NO.	DATE OF WEBINA	ITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02-06-2021	11.30 TO 12.30PM	1Hr	Life Skills	CBSE	Ms SariKa Gaur
2	15-06-2021	4.00 T0 5.00 PM	1 Hr	Adoptive inclusive practices in Teaching	CBSE	Ms Hema Kalakoti
						Dr. Snehalatha Kaliappan, Prof. Kanna
3	14-06-2021	3:00 PM - 6.00 PM	3 Hr	Workshop on ChemCollective Virtual labs	C.B.S.E, IIT Bombay	Moudgalya
						Dr. Snehalatha Kaliappan, Prof. Kanna
4	15-06-2021	3:00 PM - 6.00 PM	3.5 Hr	Workshop on ChemCollective Virtual labs	C.B.S.E, IIT Bombay	Moudgalya
						Dr. Snehalatha Kaliappan, Prof. Kanna
5	16-06-2021	3:00 PM - 6.00 PM	3.5 Hr	Workshop on ChemCollective Virtual labs	C.B.S.E, IIT Bombay	Moudgalya
						Dr. Snehalatha Kaliappan, Prof. Kanna
6	17-06-2021	3:00 PM - 6.00 PM	3.5 Hr	Workshop on ChemCollective Virtual labs	C.B.S.E, IIT Bombay	Moudgalya
						Dr. Snehalatha Kaliappan, Prof. Kanna
7	18-06-2021	3:00 PM - 6.00 PM	3.5 Hr	Workshop on ChemCollective Virtual labs	C.B.S.E, IIT Bombay	Moudgalya
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
8	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
9	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Science Nep workshop	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
10	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
11	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
12	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
13	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
14	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		Tota	33 hours			

NAME OF TEACHER: RASHMI BYWAR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09-06-21	16:00-17:00	1 hr	CONTENT AND TIME MANAGEMENT	COeDelhi	Deepti Sharma
2	11-06-21	11:00-12:00	1 hr	YOUNG WARRIOR MOEMENT	CBSE	CBSE TEAM
				AWARENESS ON INNOVATION TRAINING		
3	14-06-2021	11.00- 12:30	1.5 hr	PROGRAM	AICTE-CBSE (MINISTRY (ABHAY JERE
4	16-06-21	2:00-3:00	1 hr	DIGITAL LEARNING MANAGEMENT	COeBHUBANESHWAR	Mr. Rajesh Kumar Chandel
				MULTI SKILL FOUNDATION COURSE TRAINING		
5	29-06-21	11:30 -12 :00 and 2:00	2 hr	SESSION	CBSE	LEND A HAND ,INDIA TEAM
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
6	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari, Ms. Krupa Makwana
7	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Science Nep workshop	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
8	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and EDITING	In-House	Ms Swati
9	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and EDITING	In-House	Ms Swati
10	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and EDITING	In-House	Ms Swati
11	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and EDITING	In-House	Ms Swati
12	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh

TOTAL 20.5 HRS

NAME OF TEACHER: Pratibha
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				AWARENESS ON INNOVATION TRAINING		Mr. Mohit Gambir, Mr. Abhay Jere, Mr.
1	14-06-2021	11.00- 12:30	1.5 hr	PROGRAM	AICTE-CBSE (MINISTRY	Rajive Kumar
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
2	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari, Ms. Krupa Makwana
3	16-6-2021	11.00am- 12:00noon	1hr	Socio emotional needs of a students	C.B.S.E CoE-EastDelhi	Mr.Pankaj Munjal
4	14-06-2021	3.00pm to 4.00 pm	1hr	Story telling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
5	02-06-2021	11:00am-!2:00noon	1hr	PRACTISING BLENDED LEARNING TO BE HELD	CBSE COE DELHI EAST	MS NEERA CHOPRA
6	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
7	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
8	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
9	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
		TOTAL	11hr			

NAME OF TEACHER: SHIVANI KAPOOR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	3.06.2021	2:30p.m. to3:30 p.m.	1 Hr	Practicing Blended Learning	COE Panchkula	Ms.Arti Chopra
2	4.06.2021	11:00 a.m. to 12:00p.m.	1Hr	Setting Learning Outcome	COE Dehradun	Ms.Anita Dutta
				Awareness Program to School teachers On		
3	14.06.2021	11.00a.m. to12:30p.m.	1.5 Hr	Innovation	AICTE-CBSE (MINISTRY C	Mr.Abhay Jere
7	22.06.2021	11.00 a.m. to 1.00 p.m.	2 Hr	Science NEP Workshop	In - House	Ms Pratibha & Ms Jyothi
2	23.06.2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS	Jauhari, Ms. Krupa Makwana
8	22.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
9	23.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
10	24.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
11		4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
12	30.06.2021	10.00 a.m to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling As Pedagogy	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
10		TOTAL	17.5 Hrs			

NAME OF TEACHER: Sonia Dogra

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 14

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02-06-2021	11.30 TO 12.30PM	1Hr	Life Skills	CBSE	Ms SariKa Gaur
2	06-06-2021	11:00am to 1:30pm	2:30 hr	Futuristic Schooling	CEIR Global	Shri Anurag Tripathi
3	15-06-2021	4.00 T0 5.00 PM	1 Hr	Adoptive inclusive practices in Teaching	CBSE	Ms Hema Kalakoti
4	14-06-21	12:00pm to 1:30pm	1:30Hr	Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Mr. Mohit Gambir,Mr.Abhay Jere,Mr. Rajive Kumar
5	14-06-21	3:00pm to 4: 00 pm	1 Hr	Story Telling As Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
6	22.06.2021	11.00 a.m. to 1.00 p.m.	2 Hr	Science NEP Workshop	In - House	Ms Pratibha & Ms Jyothi
7		10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana
8	22.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	ū ū	In-House	Ms. Swati
9	23.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
10	24.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
11	28.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
12	30.06.2021	10.00 a.m to 3.00 pm	5 Hrs	, , ,	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
13	29.06.2021	11:00am -1 :30 pm	2.5 hr		CBSE	LEND A HAND ,INDIA TEAM
14	30.06.21	10.00 am to 11.30 am	1.5 hr	Course on Workshop & Engineering Techniques (1. Preparing RCC Column in construction and 2. Piping and Plumbing)	CBSE COE NODIA	Google Form and videos links provided
	30.06.21	12.00 noon to 1.30 pm	1.5hr	Course on Energy and Environment (3. Series & parallel Circuits and 4. Inverter)	CBSE COE NODIA	Google Form and videos links provided
		TOTAL	26.5 hrs			

NAME OF TEACHER: SHIPRA CHAWLA

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 11

SR. NO	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.06.2021	2:00 PM to 3:00 PM	1 Hr	Salient Features of NEP of NEP - 2020	CBSE COE NOIDA	Mr. Madan Sawhney
						Mr. Mohit Gambir, Mr. Abhay Jere, Mr. Rajive
2	14.06.2021	12:00pm to 1:30pm	1:30Hr	Innovation Ambassador Training Program	CBSE	Kumar
3	14.06.2021	3:00pm to 4: 00 pm	1 Hr	Story Telling As Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
4	15.06.2021	4:00 PM to 5:00 PM	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE COE ALLAHABAD	Ms Hema Kalakoti
5	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	NEP and its Applications in Science	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyoti
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
6	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
7	22.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
8	23.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
9	24.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
10	28.06.2021	4.30 p.m. to 6.00 p.m.	1.5 Hr	Video Making and Editing	In-House	Ms. Swati
11	30.06.2021	10.00 a.m to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling As Pedagogy	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		TOTAL	18.5 hrs			

NAME OF TEACHER: SUNEELA MAHATRE

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

1 23-06-2021 2 22-06-2021 3 22-06-2021 4 23-06-2021 5 24-06-2021	11.00 am to 1.00 pm 4.30 pm to 6.00pm 4.30 pm to 6.00pm	1 Hr 2 Hr 1.5 Hr 1.5 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS Science Nep workshop Video making and Enhancing	TCS WEBEX (OTHERS) In-house In-House	Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi Jauhari,Ms. Krupa Makwana Ms Pratibha & Ms Jyothi Ms Swati
2 22-06-2021 3 22-06-2021 4 23-06-2021	11.00 am to 1.00 pm 4.30 pm to 6.00pm 4.30 pm to 6.00pm	2 Hr 1.5 Hr	Science Nep workshop Video making and Enhancing	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
3 22-06-2021 4 23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm 4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing		·
4 23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm			In-House	Ms Swati
	·	1 5 Hr			
5 24-06-2021		1.5 111	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
6 28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
	TOTAL	9 HRS			

NAME OF TEACHER: DEBANJALI PAUL

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	Effective Communication.	CBSE COE NOIDA	Ms. Ranjana Bhardwaj
2	05-06-2021	4.00 pm to 5.00pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence.	CBSE COE NOIDA	Ms. Hema Kalakoti
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
3	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
4	22-06-2021	11.00 am to 1.00 pm	2 Hr	Science Nep workshop	In-house	Ms Pratibha & Ms Jyothi
5	22-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
6	23-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
7	24-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
8	28-06-2021	4.30 pm to 6.00pm	1.5 Hr	Video making and Enhancing	In-House	Ms Swati
9	30-06-2021	10.00 to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		TOTAL	15 Hrs			

NAME OF TEACHER : Mrs Rajashree Dash SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. N	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021	12.00 noon to 1.45 pm		Awarness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program.	Other AIC I E	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
2	14-06-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr 15 mins	, , ,		Ms. Deeptha Vivekananda
3	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi Jauhari, Ms.
4	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Krupa Makwana
5	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
6	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
7	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	30-06-2021	11.30am-4.30pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		Total Hours	14 hrs. 45 mins			

NAME OF TEACHER: LEEMA POOJARI

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

CD NO	DATE OF WEDIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.06.2021	2.00pm-3.00pm	1hrs	Teaching Strategies in Social Science-Secondary Level	CoEAjmer	Ms Khyati Dwarkadas
2	04.06.2021	11.30am-12.30pm	1hrs	Teaching Strategies for students with inteppectual Disabilites	CoEChandigarh	Ms. Sneha Bansal
3	14-06-2021	12.00 noon to 1.45 pn		Awarness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program.	Other AICTE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
4	14-06-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr 15 mins	Free Online Training Programme on Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi Jauhari, Ms.
6	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Krupa Makwana
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
9	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
10	30-06-2021	11.30am-4.30pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		Total Hours	16 hrs. 45 mins			

NAME OF TEACHER: Ms SABA SHAIKH

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-06-2021	12.00 noon to 1.45 pm	1 hr. 45 mins.	Awarness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program.	Other AICTE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
2	14-06-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr 15 mins	Free Online Training Programme on Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
3	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi Jauhari, Ms. Krupa
4	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Makwana
5	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
6	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
7	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	30-06-2021	11.30am-4.30pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
		TOTAL HRS	14 hrs 45 mins			

NAME OF TEACHER: Swati Naidu

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
					CBSE Ministry of	Dr. Abhay Jere, Prof. Rajive Kumar, Shri. Asit
1	14-06-2021	12 noon to 1.30 pm	1 hr 30 min	Innovation Ambassador Training Programme	Education (MHRD)	Gopal, Shri. Manoj Ahuja
2	04-06-2021	3.00 PM to 4. 30 PM	1Hr 30 Min	Story Telling as a Pedagogy	CBSE CoE Chandigarh	Ms Deeptha Vivekanand
3	30-06-2021	11.30am-4.30pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
4	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans, Swati Naidu
5	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
6	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
7	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
			13 hrs 45 min			

NAME OF TEACHER: SHADAF KHAN

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10-06-2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr.	Experiential Learning in Practice	CBSE COE Chennai	Dr. Dakshayini Kanna
2	14-06-2021	12.00 noon to 1.45 pm	1 hr. 45 mins.	Awarness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program.	Other AICTE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
3	14-06-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr.	Free Online Training Programme on Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
4	21. 06. 2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Gamification of Learning	CBSE COE Chennai	Mrs Sapna Sankhla
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
6	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
7	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
9	29-06-2021	11.00 am to 12.00 no	1 hr	NSQF Compliant Multi Skill Foundation Course for 9th and 10th std. Introduction and Orientation of Multi skill Foundation Course (Video Conference)	CBSE COE NODIA	Dr. Swati Gupta, Mr. Raj Gilda (Lend A Hand India), Dr. Bishwajeet Saha, Mr. R P Singh
	29-06-2021	12.00 noon to 1.45 pn	1. 45 mins	Orientation to MODULE 1:- Workshop & Engineering Techniques and Energy & Environment (Video Conference)	CBSE COE NODIA	Mr. Mayur Khaire
10	30-06-2021	10.00 am to 11.30 am	1 hr 30 mins	Course on Workshop &Engineering Techniques (1. Preparing RCC Column in construction and 2. Piping and Plumbing) Course on Energy and Environment (3. Series & parallel	CBSE COE NODIA	Google Form and videos links provided
	30-06-2021	12.00 noon to 1.30 pn		Circuits and 4. Inverter)	CBSE COE NODIA	Google Form and videos links provided
11	01-07-2021	1.00 pm to 2.00 pm	1 hour	Assessment on Module 1	CBSE COE NODIA	Google Link
		Total Hrs	17 hrs. 15 mins			

NAME OF TEACHER: RUPALI RAIKAR

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

					•	
SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	4 pm to 5 pm	1 Hr	Inspiring Teachers Through Self-Leadership	Chinmaya Mission Mumbai	Swami Swatmananda
2	14-06-2021	12.00 noon to 1.45 pm	1 hr. 45 mins.	Awarness Program to School Teachers on Innovation Ambassador Training program.	Other AICTE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
3	14-06-2021	3.00 PM to 4. 30 PM	1Hr 30 Min	Story Telling as a Pedagogy	CBSE CoE Chandigarh	Ms Deeptha Vivekanand
4	15-06-2021	4.00 - 5.00 pm	1 hr	Bloom's Taxonomy and it's application	CBSE CoE Chennai	Ms Maheswari Natarajan
5	18.06.2021	4.00 pm to 5.30 pm	1 Hr. 30 mins	Best Practices on online Student Assessment During Covid 19	JIBS	Prof. Sanjeev Sahni
6	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	30-06-2021	11.30am-4.30pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy	COE Pune	Deepta Vivekanand, Rituparna Ghosh
9	23.06.2021	10.00 am-11 am	1 Hr	Empowering Digital Society- Innovators of Tomorow	TCS-GOIT	Preeti Shinde, BhagyaLaxmi and Krupa Makwana
10	25.06.2021	5 pm to 6 pm	1 Hr	Digital Library	COE- Noida	Namta Maggu
		Total Hrs	19 hrs 30 min	1		

NAME OF TEACHER : Ms. Suneita Yadav

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.60.2021	2.00pm to 3.00pm	1 hr.	Adressing Challenges in Post COVID Schooling	Pune	Dr. Swarup Dutt
2	17.06.2021	11.00am to 12.00noon	1 hr.	Blooms Taxonomy and Application	CoE- Delhi East	Gurupreet Bhatnagar
3	03.06.2021	2.00pm to 6.30pm	4 hr.30 min	Environmaental Hazard and Electronic waste Management	DIKSHA	
					DIKSHA/ Ministry of	
					Electronics and IT Govt. of	Mr. Akshay Chawla, Anshul Sonal, Rohini Das, Saloni
4	23.06.2021	10.00am to 1.30pm	3 hr.30min	Digital india Dialouges- AI and Education	India	Singhal, Sudesh Gulia, Reshma Agarwal.
						Ms Preeti Shinde, Ms Bhagya Lakshmi, Ms Krupa
5	23.06.2021	10.00am to 11.00am	1 hr.	TCSgo IT- Ignite My Future Programme	others	Makwana, Ms Ankita Kulshreshtha
						Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein, Mr.
				Awareness programme to school teachers on Innovative Ambassodor		Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir
6	14.60.2021	12.00noon to 1.45pm	1 hr 15 mins	Trainning Programme.	CBSE	and Mr Asit Gopal.
7	14.06.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Deepta
8	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
9	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
10	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
11	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
12	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
		Total hrs.	20hrs. 30min			

NAME OF TEACHER: ANSHU SINGH

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 9

R. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.06.2021	12.00 pm - 1.45 pm	1 hr 45 mins	Awareness Program to School Teachers on Innovative Ambassador Training Program	CBSE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein, Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
2		3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Deepta
3	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
4	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
5	23.06.2021	10.00 am - 11.00 am	1 hr	TCS Ignite My Furture Program	TCS	Krupa Makwana & Preeti Shinde
6	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
7	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
9	29.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Launch of Book on Financial Literacy	CBSE	
			12Hrs15 mins			

NAME OF TEACHER: ASMITA KHARDIKAR

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 13

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	2.30 pm - 3.50 pm	1 hr 20 mins	Developing & Adding Creativity while Teaching Social Science	D.A.V. Bihar Zone	Ms. Nutan Jha
2	05.06.2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	Connecting & Communicating with Parents	CBSE	Mrs. Veena Anil
3	12.06.2021	2.00 pm - 3.00 pm	1 hr	Working with Learning Disabilities	CBSE	Anandita Roy
4	14.06.2021	12.00 pm - 1.45 pm	1 hr 45 mins	Awareness Program to School Teachers on Innovative Ambassador Training Program	CBSE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein,Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
5	14.06.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Deepta
6	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	23.06.2021	10.00 am - 11.00 am	1 hr	TCS Ignite My Furture Program	TCS	Krupa Makwana & Preeti Shinde
9	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
10	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
11	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
12	29.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Launch of Book on Financial Literacy	CBSE	
13	30.06.2021		5 hrs 20 Hrs 45 mins	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand & Rituparna Ghosh

NAME OF TEACHER: MEENAL SUDHEESH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SECTION: Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 13

R. NC	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.06.2021	10.30 am to 11.00 am	30 mins	COVID 19 Responsive Behaviour	Diksha	
2	08.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Story Telling in classroom	CBSE	Anurag Gupta
3	11.06.2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	Digital Learning and Management	CBSE	Dipika Sharma
4	14.06.2021	12.00 pm - 1.45 pm	1 hr 45 mins	Awareness Program to School Teachers on Innovative Ambassador Training Program	CBSE	Mr. Abhay Hare, Mr. Rajive Kumar, Mr Allein, Mr. Manoj Ahuja, Ptof. Anil Sabasrah, Mr. Mohit Ganbhir and Mr Asit Gopal.
5	14.06.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 hr 15 mins	Online Training Programme as Story Telling as Padagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekananda
6	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Alma Soans
7	22.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
8	23.06.2021	10.00 am - 11.00 am	1 hr	TCS Ignite My Furture Program	TCS	Krupa Makwana & Preeti Shinde
9	23.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
10	24.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
11	28.06.2021	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins	Video Making	Inhouse Training	Tejashree Kadam
12	29.06.2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Launch of Book on Financial Literacy	CBSE	
13	30.06.2021	10.00 am - 3.00 pm	5 hrs	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Deeptha Vivekanand & Rituparna Ghosh
		Total	19 Hrs 45 mins			

NAME OF TEACHER: NIVEDITA NAIK

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 9

L						
R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.06.2021	3.00 pm - 5.00 pm	2 hrs	Education Transformation Framework Workshop - Maharashtra	Microsoft (Others)	Mr. Basu, Ms. Amrita Prabhu
2	09.06.2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	Digital learning & Management	CBSE Training Centre	Mr. Rajesh Chandel
				CBSE Awarenoress Program Innovation Ambassdor Training		Mr. Saha, Mr. Abhay Gere, Mr. Manoj
3	14.06.2021	12.00 pm - 1.30 pm	1.5 hrs	Program	CBSE Ministry of Education (MHRD)	Ahuja
4	14.06.2021	3:00 pm to 4:00pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Ms Nivedita Naik
6	22.06.2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	Digital Media & Management	CBSE COE Noida	
						Ms. Preeti Shinde,Ms. Aayushi
7	23.06.2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS - Workshop on Go IT & Ignite My Future	TCS WEBEX (Others)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
8	22.06.2021-24.06.2021	4:30pm to 6:00pm	6 Hrs	Video Making Concepts	Inhouse Training	Ms. Shashi M.
						Ms. Deeptha Vivekanand & Ms.
9	30.06.2021	10.00 am to 3.00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy (Modules)	CBSE	Rituparna Ghosh
		TOTAL	19 HRS 45 MINS			

NAME OF TEACHER: Rupa Venkatraman

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 9

R. NC	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-06-2021	11.00 am to 12.00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE (COE Thiruvananthapuram)	Dr. Swarup Dutta
2	14-06-2021	12.00 pm to 1.15 pm	1 hr 15 mins	Innovation Ambassador Training Program	C.B.S.E	Rajive Kumar
3	14-06-2021	3:00 pm to 4:00pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
4	17-06-2021	11.00 am to 12.00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE (COE Thiruvananthapuram)	Ms. Anila Mechur Jayachandran
5	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Ms Nivedita Naik
6	22-06-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Community	C.B.S.E & Intel India	
7	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
8	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	6 Hrs	Video Making	Inhouse Training	Ms. Rupa Venkatraman
9	30-06-2021	10.00 am to 3,00 pm	5 Hrs	Story Telling as Pedagogy (Modules)	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand & Ms. Rituparna Ghosh
			18 hrs 30 mins			

NAME OF TEACHER: Dhanashri Ayare

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.06.2021	4.00pm - 5.00p.m.	1 hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE COE NOIDA	Ms. Hema k
2	09.06.2021	11.00 pm, -12.00 p.m.	1 hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE COE NOIDA	Ms Sheuli Ghosh
3	14-06-2021	3:00pm to 4:00pm	1 Hr	Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
				Orientation Programmes for Teachers on 'Al Student		
4	22-06-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Community	C.B.S.E & Intel India	
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
5	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
6	30-06-2021	10.00 am to 3,00 pm	5 Hr	Story Telling as Pedagogy Module	Google Classroom	
7	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	4.30 hr	Video Making	IN HOUSE	DHANSHREE A.
8	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Ms Nivedita Naik
9						
10	<u> </u>					

NAME OF TEACHER: SNEHA D.

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

R. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	15-06-2021	3:00pm to 4:00pm		Storytelling as Pedagogy	C.B.S.E	Ms. Deeptha Vivekanand
				Orientation Programmes for Teachers on 'Al Student		
2	17-06-2021	4.00 PM - 5.00 PM	1 HR	Community	CBSE	Mr. Saizaan
						Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi
3	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT &IMFIS	TCS WEBEX (OTHERS)	Jauhari,Ms. Krupa Makwana
4	30-06-2021	10.00 am to 3,00 pm	5 Hr	Story Telling as Pedagogy Module	Google Classroom	
5	22/06/2021-24/06/2021	4:30pm to 6:00pm	6 hr	Video Making	IN HOUSE	SNEHA D.
6	22.06.2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	Inhouse Training	Ms Nivedita Naik
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: NEELIMA DANDEKAR

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 12

R. NC	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10-06-2021	2:00 PM- 3:00 PM	1 hr	Effective Communication Skills	CBSE- Training Headquarters	Mr G K Udgata
				Awarness Program to School Teachers on Innovation		Biswajit Saha, Abhay Jere, Mohit
2	14-06-2021	12 Noon - 1:30 pm	1.5 hr	Ambassador Training program	CBSE and AICTE	Gambhir, Anil Sahastrabuddhe
				Online Training Programme on Storytelling as Pedagogy-		
3	14-06-2021	3:00 PM- 4:00 PM	1 hr	English	CBSE Academics & Trainings	Deeptha Vivekanand
4	16-06-2021	11:00 AM - 12 noon	1 hr	Addressing Challenges in Post COVID Schooling	CBSe - COE Allahabad (Prayagraj)	Ms Pooja S Dixit
5	22-06-2021	11.45 am - 1.00 pm	1 hr 15 mins	National Education Policy	DAV - Inhouse Training	Ms Nivedita Naik
6	23-06-2021	10.00 am to 11.00am	1 Hr	TCS meeting go IT & IMFIS	OTHERS-TCS	Ms. Preeti Shinde, Ms. Aayushi Jauhari, Ms. Krupa Makwana
	22-06-2021 to 24-06-2021			Video Making training for Engliah Dept	DAV - Inhouse Training	Neelima Dandekar
8	28-06-2021	4:30 PM- 6:00 PM	1.5	Video Making training for Engliah Dept	DAV - Inhouse Training	Neelima Dandekar
9	29-06-2021	11:00 AM - 12 noon		Introduction and Orientation to Multi Skill Foundation Course	CBSE - COE Noida	Dr. Swati Gupta, Mr. Raj Gilda (Lend A Hand India), Dr. Bishwajeet Saha, Mr. R P Singh
10	29-06-2021	12 Noon - 1:30 pm		Multi Skill Foundation Course - Orientation to Module 1	CBSE - COE Noida	Mr. Mayur Khaire
11	29-06-2021	3:00 PM- 4:00 PM		Multi Skill Foundation Course - Module 1 course completion	CBSE - COE Noida	Course material provided in Google Forms
12	30-06-2021	10:00 am - 3:00 pm		Story Telling as Pedagogy (Modules)	CBSE	Ms. Deeptha Vivekanand & Ms. Rituparna Ghosh
13	30-06-2021	6:00 PM- 7:00 PM		Multi Skill Foundation Course - Module 1 course completion	CBSE - COE Noida	Course material provided in Google Forms
		Total Duration		Duration: CBSE - 14 hrs In House - 7hrs 15 mins others - 1 hr		

	CHER : Neeta mujumdar RT & CRAFT	SECTION	l : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDE	D:	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
2	23-6-2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
	24.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
3	28.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
4						
5						
6						
7						
8						
۵						

NAME OF TEACHER: Amrita Potdar
SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

10

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.06.2021	4.00 PM - 5.00 PM	1 HR	Teaching and Learning Styles	CBSE- COE Chennai	Ms.Vamsheerpriya Amar
2	14.06.2021	12.00 - 1.45 PM	1 HR 45 MIN	Innovative Ambassador Training Program	CBSE/AICTE	Biswajeet Saha, Abhay Jere
3	14.06.2021	3.00 PM - 4.30 PM	1 HR 30 MIN	Storytelling as Padagogy - English	CBSE-COE Chandigarh	Diptha Vivekanand
4	18.06.2021	4.00 PM - 5.30 PM	1 HR 30 MIN	Best Practices on online student assessment during Covid-19	JIB, Jindal-other	Dr. Sanjeev Sahani
5	23.06.2021	10.00 AM - 11.00 AM	1 HR	TCS goIT and IMFIS program	TCS. WEBEX-other	Preeti Shinde, Krupa Makwana
6	25.06.2021	11.00 - 12.00 PM	1 HR	Launch of Student Handbook on Handicraft in Middle School	CBSE	Manoj Ahuja, O.P.Prahladka
7	22.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
8	23-6-2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Trining	In House	Shilpa Patil
9	24.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil
10	28.06.2021	4.30 PM - 6.00 PM	1 HR 30 MIN	Video Making Training	In House	Shilpa Patil

13 HRS 45 MIN

NAME OF TEACHER: NITIN WAGHMARE

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION NO. OF WEBINARS ATTENDED: SECTION: Secondary

SD NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
or. NO						
1	15 TO 21 JUNE 2021	11 AM TO 12PM	1 hr	FACULTY DEVELOPMENT PROGRAMME ON ANTI DOPING AND	Others	DR. ANKUSH GUPTA
2				SPORTS SCIENCE		DR.JATIN MAHESHWARI/PROF N.CHELLAM
3	23-6-2021	10 to 11.30	1.5 hrs	TCS's STEM Education program	Others	
4	22 TO 25 JUNE 2021	4.30 TO 6.30	2 hrs	POWER POINT PRESENTATION TRAINING	Others	SHILPA PATIL
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: sunita nikam gunde SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

R. NO DATE OF WEB	INAR TIME OF WEBIN	AR DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 22,23,25,28	4.30 pm to 6.15 p	om 1 an half hour	vedio making ,ppt making adding music		Shilpa patil
2 23June	10	0:00 1hour	Tcs stem program		Krupa makkana
3					
4					
5					
6					
7					
8					
9					
10					